Quantcast
Channel: ارسبارانیار / اهریار / ارسباران یار
Viewing all 1140 articles
Browse latest View live

مسابقه پیامکی زیباترین جمله با موضوع؛ کتاب، کتابخوانی، کتابدار و کتابخانه

$
0
0

اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اهر، به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار و ۲۲ دوره بزرگداشت مقام کتابداران، کتابخانه های عمومی و مطالعه مفید در هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، مسابقه پیامکی زیباترین جمله با موضوع کتاب، کتابخوانی، کتابدار و کتابخانه برگزار می کند.
علاقه مندان جهت شرکت در این مسابقه می توانند زیباترین جمله کوتاه را به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۲۰۴۰۸۴۰۷ارسال نمایند.

آخرین مهلت شرکت در مسابقه ۱۷/۰۸/۹۳ می باشد. 

منبع: قاراداغ نیوز


مسابقه بزرگ عکس محرم ارسباران

$
0
0

شورای اسلامی و شهرداری اهر با انتشار فراخوانی اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ عکس محرم  ارسباران با موضوع عزاداری مردم منطقه ارسباران در ماه محرم کرده است.

معاون وزير راه وشهرسازي از باند دوم بزرگراه اهر- تبريز بازديد كرد

$
0
0
به گزارش روابط عمومي اداره كل راه وشهرسازي استان آذربايجانشرقي مهندس كشاورزيان معاون وزير ورييس سازمان راهداري وحمل ونقل جاده اي با همراهي دكتر اخلاقي از پروژه درحال احداث  باند دوم بزرگراه تبريز-اهر وهمچنين جاده اصلي اهر –مشگين شهر بازديد كرد.

بنابرين گزارش در طي اين بازديدمديركل راه وشهرسازي گزارشي از پيشرفت فيزيكي قطعات 1 و3 بزرگراه ارائه نمود .

معاون وزير راه وشهرسازي همچنين از محل احداث پاسگاه پليس راه اهر – تبريز واقع در كيلومتر 10 بازديد ودستور تامين اعتبار را به اداره كل حمل ومنقل وپايانه هاي استان صادر كرد .

وي در بازديد از جاده اصلي اهر – مشكين شهر  به نصب علائم ايمني در نقاط پرحادثه تاكيد نمود .

خاطرنشان ميساز د مديركل حمل ونقل وپايانه ها ، فرمانده پليس راه استان ومديريت راهداري وي راهمراهي ميكردند

بزرگراه تبریز ـ اهر سال 94 به خط پایان می‌رسد‌

$
0
0
معاون ‌استاندار‌ آذربایجان‌شرقی:
بزرگراه تبریز ـ اهر سال 94 به خط پایان می‌رسد‌

اهرنما،معاون ‌عمرانی استاندار‌ آذربایجان‌شرقی گفت: تمام تلاش مسئولان استانی ‌اختصاص اعتبارات لازم و تسریع در اجرای بزرگراه تبریز ـ اهر تا پایان سال 94 است.

IMG_4948

به گزارش اهرنما، محمدصادق پورمهدی بعد از ظهر امروز در جمع صنعتگران شهرک صنعتی شهرستان اهر از آمادگی معاونت عمرانی استانداری همراهی و همکاری در توسعه امکانات زیربنایی به مراکز تولیدی و صنعتی این شهرستان بوده و در این زمینه توصیه‌ها و اختیارات لازم به فرمانداران داده شده تا همکاری و همراهی لازم با اینگونه افراد انجام دهد.

وی ارتباطات جاده‌ای و حمل و نقل مناسب و آسان را در توسعه شهرستان‌ها و جذب سرمایه‌گذاران مهم ارزیابی کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام شده فاز اول بزرگراه اهر ـ تبریز امسال به بهره‌برداری می‌رسد و فاز سوم این پروژه نیز با پیشرفت مناسب در حال اجرا‌ست که امیدواریم از این قطعه نیز  نزدیک به 10 کیلومتر آن به بهره‌برداری برسد.

معاون امور عمرانی استانداری آذربایجان‌شرقی تأکید کرد: برای احترام به خواسته و مطالبات مردم و مسئولان منطقه قسمتی ار قطعه دوم این پروژه نیز با هماهنگی اداره کل راه و شهرسازی به زودی فعال می‌شود که هم‌اکنون ابنیه‌های قطعه دوم در مسیر جاده قدیم اهر ـ تبریز از سوی اداره کل راه و شهرسازی در دست اجرا‌ست.

وی افزود: تمام تلاش مسئولان استانی ذیربط اختصاص اعتبارات لازم و تسریع در اجرای پروژه با اتمام آن تا پایان سال 94 هستیم.

بزرگراه اهر ـ تبریز در سه فاز شامل اهر تا گویجه بئل، گویجه بئل تا خواجه و خواجه تا تبریز در شهریورماه 1387 کلنگ خورد.

پنج سال گذشت و تاکنون هیچ‌کدام از سه فاز این پروژه به بهره‌برداری نرسیده است.

مردم مسلمان اهر در تاسوعای حسینی اشک ماتم ریختند

$
0
0

تبریز - ایرنا - همزمان با روز تاسوعا، شهرستان اهر، غرق در اشک و ماتم و عزا شد و مردم این دیاردر یک هوای برفی با حضور در آیین های عزاداری حضرت ابوالفضل (ع) به سوگواری و عزاداری پرداختند.

به گزارش ایرنا، مردم عزادار اهر همانند سال های گذشته از صبح امروز /دوشنبه/ در قالب هیات ها و دسته های عزاداری ازنقاط مختلف شهر به راه افتاده و با سینه زنی، زنجیرزنی و مرثیه سرایی درمسیرهای اصلی شهر، یاد و خاطره حضرت سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایش را گرامی داشتند.

مساجد، تکایا و هیات های عزاداری در شب تاسوعا نیز شاهد حضور انبوهی از افشار مختلف اعم از پیر و جوان، زن و مرد و نوجوانان و خردسالان بود که با عشق به خاندان اهل بیت(ع) نشان دادند یاد و خاطره حماسه حسینی را زنده نگه می دارند.

در روز تاسوعا، شور حسینی در جای جای این شهر به چشم می خورد و نوای یا حسین و یا ابوالفضل(ع) به همراه صدای حزن انگیز طبل در فضای شهری و روستایی طنین انداز شده است.

مردم عزادار این شهر در قالب دسته های مختلف از مسیرهای تعیین شده عبور و در سوگ شهادت امام حسین(ع) و 72 تن یار با وفایش به سر و سینه زده و اشک ماتم ریختند.

آسفالت 5 كيلومتر ازراههای روستائی شهرستان اهر

$
0
0

رئيس اداره راه وشهرسازي اهر از اتمام آسفالت 2 روستا بطول 5 كيلومترخبرداد.به گزارش روابط عمومي اداره كل راه وشهرسازي استان آذربايجانشرقي مسيب زاده گفت : عملیات اجرایی آسفالت راه ارتباطی روستاهای دامن آباد ومالالار بطول 5  کیلومتر باهزینه اعتباری بالغ بر12  میلیارد ریال به اتمام رسيد .
 وي تعداد خانوارهای بهرمنداز این محور بصورت مستقیم وغیر مستقیم را 150 خانوار اعلام كرد .
 مسیب زاده افزود:  این پروژه ها با هدف  توسعه  روستاها و  زیرساختهای حمل و نقل روستائی و تسهیل در جابجائی و انتقال تولیدات و محصولات زراعی روستائی به محل عرضه و فروش و  مصرف  اجرا شده است .

جلسه هیئت مدیره انجمن هنر عکاسی شهرستان اهر با سرپرست اداره ارشاد برگزار شد

$
0
0
اهروصال: اعضای هیئت مدیره انجمن هنر عکاسی شهرستان اهر با مهدی زارعی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان دیدار و نقطه نظرات خود را در مورد مسائل فرهنگی مطرح کردند. 

به گزارش «اهروصال»اعضای هیئت مدیره انجمن هنر عکاسی شهرستان اهر با حضور در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تبریک به مهدی زارعی سرپرست جدید این اداره آمادگی خود را جهت همکاری در مسائل فرهنگی و هنری مربوط به این حوزه را اعلام نمودند.

در ابتدای این جلسه محمد رضا بهمرام رئیس هیئت مدیره انجمن هنر عکاسی شهرستان اهر با تبریک مسئولیت سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان به بیان مسائلی همچون وجود برخی نیازها و مشکلات عکاسان هنری منطقه از جمله عدم وجود یک نمایشگاه یا یک نگارخانه دائمی برای برگزاری نمایشگاههای عکاسی پرداخت و خواستار همکاری هر چه بیشتر این اداره به عنوان متولی فرهنگ و هنر شهرستان با انجمن هنر عکاسی شد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اهر نیز ضمن تشکر از حضور اعضای هیئت مدیره انجمن هنر عکاسی در اداره ارشاد به اعضای هیئت مدیره این انجمن تبریک گفت و اظهار داشت: عکاسی حاصل دانشی است که نتیجه آن برانگیختگی آگاهی و احساس است و همین امر اهمیت هنر عکاسی را روز به روز بیشتر و بیشتر می کند.

وی با بیان این مطلب که همه هنرمندان و عکاسان باید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را مثل خانه خود بدانند گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اهر به خوبی با مشکلات، معضلات و نیازهای جامعه عکاسی شهرستان اهر که در منطقه نیز سرآمد می باشد آشناست ولی متاسفانه به دلیل وضعیت بودجه ای و نبود اعتبارات کافی فعلا قادر به ایجاد یک نمایشگاه یا یک نگارخانه دائمی برای برگزاری نمایشگاههای عکاسی نیست ولی در جهت تسهیل نمودن فرایند برگزاری چنین نمایشگاههایی در تمامی شهرهای استان و ظرفیتهای موجود در شهرستان اهر تمام تلاش خود را به کار خواهد بست.

زارعی از ایجاد تعامل و هماهنگی با اداره میراث فرهنیگ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اهر جهت در اختیار گذاشتن فضای خانه دکتر قاسم خان اهری برای برگزاری نمایشگاههای عکس خبر داد.

با فرهیختگان اهری مرحوم پرفسور دکتر عیسی بایبوردی

$
0
0

دفتر خبری اهر : 

دکترعیسی بایبوردی 
اهرنما،مرحوم دكتر عيسي بايبوردي ، عضو هيئت علمي گروه خون و انكولوژي بيمارستان شريعتي وعضو هیئت مدیره انجمن سرطان ایران، از اهریهای مقیم پایتخت و از نخبگان وپزشکان خیر خطه سرسبز ارسباران بود که عمر خود راوقف درمان بیماران سرطان خون کرد و در نهایت در حیاط همان بیمارستان که جان وزندگیش را در خدمت به بیماران لا علاج گذاشته بود جان به جان آفرین تقدیم کردوآسمانی شد.

دکتر جوانی

به گزارش اهرنما،پرفسور دکتر عیسی بایبوردی از بنیانگذاران پیوند مغز استخوان ،در سال 1324 در شهرستان اهر دیده به جهان گشود.مدرسه ابتدایی رادرمدرسه خسرواهرودوره متوسطه رادبیرستان پهلوی شروع کرد.درسال 1340 به دانشسرای مقدماتی پسران تبریز رفت وپس ازفراغت ازتحصیل به مدت 5 سال آموزگارشهرستان ورزقان شد.درحین آموزگاری درورزقان بروزحادثه ای مسیرزندگی اش راعوض کرد.

روزی مشغول بازی والیبال به همراه یکی ازدوستانش که پزشک منطقه بودشخصی باحالت گریان ومضطرب به جمع آنهاواردشدوعاجزانه ازپزشک خواهش کرد که به همراهش بربالین بیمارحاضرشود.

متاسفانه پزشک قبول نکرد وگفت بعد ازپایان بازی خواهم آمدوعلی رغم اصرارشدیددکتربایبوردی حاضربه همراهی با همراه بیمارنشدو بیمارفوت کرد ودراین میان دکتربایبوردی بسیارناراحت شدوتصمیم بزرگی گرفت که حرفه پزشکی راادامه دهدوبرعکس دوست پزشکش همواره درخدمت بیماران باشد .

وی با عمق وجود درروستاهای دور افتاده اهر ارسباران ،زادگاه این انسان شایسته، محرومیت این منطقه را شناخت وعزمش راجزم کرد که با ادامه تحصیل خود در رشته پزشکی درخدمت بیماران باشد جالب اینکه دکتربراین عهدش تا آخرعمروفادارماند.درسال 1347 وارددانشکده پزشکی تبریزشدوپس ازفراغت ازتحصیل درسال 54 به شهرستان اهربازگشت وتا سال 62 دراهربه مداوای بیماران پرداخت.وی با عمق وجود درروستاهای دور افتاده اهر ارسباران ،زادگاه این انسان شایسته، محرومیت این منطقه را شناخت وعزمش راجزم کرد که با ادامه تحصیل خود در رشته پزشکی درخدمت بیماران باشد

سی سال پیش که همسرشان مبتلا به سرطان می شود عاشقانه وبا تمام وجود وارد رشته سرطان شناسی می شوند واز زوایای روشن وتاریک آن آشنا می شوندودر این راه مرهم درد درد مندان میشوند.در اوج جوانی وبیست سال پیش همسرشان با بیماری سرطان از دنیا می روند وایشان به خاطر یگانه پسرشان تن به ازدواج با هیچکس نمی دهند وتمام وجودشان را وقف درمان بیماران وتربیت تنها پسرشان می نمایند.

ونهایتا با کسب مدارج عالی پزشکی وادامه تحصیلات خود موفق به اخذ مدرک فوق تخصص خون و انكولوژياز معتبرترین دانشگاهها شدواین استاد فقید به عضویت هيئت علمي گروه خون و انكولوژي دانشگاه علوم پزشکی تهران درآمد.

وی دراین چندین دهه خدمت خود بدون کوچکترین غرور وتکبر، این انسان وارسته بامتانت و صبر ویژه دربیمارستان شریعتی ومطب خصوصی خود در تهران در خدمت بیماران سرطانی بود .

مرحوم دکتر بایبوردی جزءمعدود پزشکانی بودند که بیماران در طول 24 ساعت هر وقت اراده می کردند می توانستند باایشان تماس بگیرند ودرب منزلشان بر روی بیمارنشان در تمام طول شبانه روز باز بود.

اما این پزشک حاذق ومتعصب و فداکار یک عرق ویژه به مردم ارسباران واهر داشت .به پذیرش سپرده بود هرکی از این منطقه آمد بدون کوچکترین ممانعتی اجازه حضور ودیدار با این دکتر فقید داشته باشند وهمه بیماران سرطانی وقتی با کمترین روحیه و ناامیدی به پیش او می رفتند بادلداری وروحیه خاص برمی گشتند اکثر بیماران سرطانی که از این منطقه می رفتند اگر پول نداشتند رایگان معالجه می کرد وحتی اگر پول نداشتند پول توجیبی می داد این موارد غلو نیست عین سخنان بیماران و خانواده های انها ست که با رفتن این پزشک حاذق خون گریه کردند.

مرحوم پرفسور بایبوردی پس از کسب افتخارات متعددو طی مدارج پیشرفت وترقی دررشته تخصصی خون وانکولوژی در سال 1372به رهبری پرفسور قوام زاده نخستین پیوند مغز استخوان را برای اولین بار در ایران در بیمارستان شریعتی تهران انجام دادند

وی که یکی از بنیان گذاران پیوند مغز استخوان درکشورمان بود پنجه های طلایی اش ودست های شفابخشش زبانزد عام خاص بود.

اما انگار تقدیر چنین بود که از این دنیای فانی رخت بربندد وبه دنیای باقی بشتابد و سر انجام درپنجم دی ماه نود ویک در بیمارستان دکتر شریعتی وباوجود کسالتی که از بیماری قلبی خود داشت.باز در خدمت بیماران وتیمار آنها بود و با دلی آرام وخسته از خدمت صادقانه روزانه خود در نهایت در حیاط بیمارستان شریعتی تهران جائی که عاشقانه و با خلوص نیت در خدمت به بیماران شب و روز نمی شناختند جان به جان آفرین تسلیم کردند.ودوستان وبیماران خود رابادریایی از غم واندوه وخاطرات تلخ وشیرین تنها گذاشتند.

اما نام ویاد آن استاد فرزانه وزبردست فرزند خلف ارسباران درتاریخ ایران اسلامی به عنوان اولین پزشک پیوند دهنده مغز استخوان ماندگار شد.ودر این میان جان صدها انسان مبتلا به سرطان خون را در کشور معالجه وزندگی دوباره گرفته و کشور را از وابستگی عمل پیوند مغز استخوان به خارج کشور بی نیاز کرده بودند در دلها جاودانه شد.

sh-bayburdi
.در پي درگذشت مرحوم دكتر عيسي بايبوردي ، عضو هيئت علمي گروه خون و انكولوژي بيمارستان شريعتي دكتر سروش، رئيس بيمارستان شريعتي در پيامي اين ضايعه تاسف بار را تسليت گفت. در متن اين پيام آمده است:
“هوالباقي
درگذشت استادفقيد دكتر عيسي بايبوردي ، عضو هيئت علمي گروه خون و انكولوژي دانشگاه علوم پزشكي تهران و از متخصصان والا مقام و فرهيخته بيمارستان شريعتي موجب تاسف و دريغ استادان، اعضاي هيئت علمي ، مجموعه بيمارستان شريعتي و تاثر عميق اينجانب گرديد. فقدان اين استاد بزرگوار را به تمامي جامعه علمي دانشگاه، بيمارستان شريعتي و خانواده ارجمند آن فقيد سعيد تسليت مي گويم و از درگاه ايزد متعال براي روح آن مرحوم علو درجات و براي بازماندگان صبر و آرامش طلب مي نمايم.
دكتر احمد رضا سروش
رئيس بيمارستان شريعتي”
قبر دکتر بایبوردی
جهت استحضارخوانندگان قسمتی از نظرات بیماران آن فقید پس از اطلاع از درگذشت و در فقدان آن عزیز صفرکرده درج کرده اند جهت استحضارخوانندگان وقدر شناسی آنها درذیل می آید.
روحش شاد ویادش گرامی باد
جوادی
از اهر برای معالجه فرزندم به بیمارستان شریعتی تهران رفته بودم پولم تمام شده بود ونمی توانستم مریضم را ترخیص نمایم .این دکتر بایبوردی بود که آبروی منو خرید وهزینه منو پرداخت کرد.روحش قرین رحمت گردد.سعدیا مرد نکنو نام نمیرد هرگز
توحید بدری
هیچ وقت یادم نمیره روزی که از غم شنیدن ابتلای مادرم به سرطان خون مثل دیوانه ها گریه می کردم و دکتر بایبوردی بهم امید می داد – دکتر عیسی بایبوردی، بهبودی مادرمو به تو مدیونم – روحت شاد
سید صابر هاشمی
خدا بیامرزدش. روحش شاد و یادش جاودان
جوادي
مجلس بيسار باعظمتي بود ودر شان دكتر.امام جمعه وفرماندار اهر هم حضور داشتند وجاي خالي آقاي فلاحي نماينده محترم اهر احساس مي گرديد
غفاری
می گویند سی سال پیش که همسرشان مبتلا به سرطان می شود عاشقانه وبا تمام وجود وارد رشته سرطان شناسی می شوند واز زوایای روشن وتاریک آن آشنا می شوندودر این راه مرهم درد درد مندان بودند.در اوج جوانی وبیست سال پیش همسرشان از دنیا می روند وایشان به خاطر یگانه پسرشان تن به ازدواج با هیچکس نمی دهند وتمام وجودشان را وقف درمان بیماران وتربیت تنها پسرشان می نمایند.جزءمعدود پزشکانی بودند که بیماران در طول 24 ساعت هر وقت اراده می کردند می توانستند باایشان تماس بگیرند ودرب منزلشان بر روی بیمارنشان در تمام طول شبانه روز باز بود.واقعا انسان وارسته ای بودند وفقدانشان درد آور
مرتضی
من هم با دوستمان موافقم این رسانه همه گیر وتاکنون سعی نموده مسایل منطقه را به خوبی مطرح نماید از مسایل سلامت گرفته تاسیاست وورزش وغیره من در چند روز گذشته به کلیه سایت های منطقه ارسباران سر زدم یک کلمه در خصوص در گذشت دکتر بایبوردی ننوشته بودند اگر کسی مثل دکتر در کردستان یا لرستان بود آنها هم مثل شما برخورد می کردندواین مایه تاسف است که سایت های کشور آذربایجان به طور وسیع خبر درگذشتش را منتشر کردند وروی آن مانور دادند در حالیکه دکتر بایبوردی عاشق ایران وآذربایجان وارسباران بود ودوست داشت توسط خودی ها مطرح شود نه بیگانگان.خداوند روحش راقرین رحمت نماید
پورستار
به عنوان یک قره داغی از این سایت وزین تشکر میکنیم که جور سایت های به اصطلاح متعلق به قره داغ راکشیدند همه چیز که سیاست بازی وپاچه این وآن را گرفتن نیست یادی کردن از دکتر عیسی که متعلق به ایران وآذربایجان وقره داغ بود به جایی برنمی خورد متاسفانه در سکوت خبری سایت های استان کشورهای ترکیه وآذربایجان به این موضوع پرداختند؟!!!خداوند روحش را قرین رحمتش نماید انسان وارسته وپزشکی مردمی بودند
كريمي
ديروز در مسجد جوادائمه غوغايي بود همه آمده بودند از امام جمعه وفرماندار اهر گرفته تا پزشكان ومتخصصان استان وافراد ريزودرشت كه دكتر عيسي واقعا همه شان را دوست داشت روحش شاد مراسم بسيار باشكوهي بود وغيرت وهميت آذربايجاني ها را نشان داد
مهراد
بنده از نزديك ايشان را مي شناختم شخصيت بسيار متين ،‌خوش اخلاق ، ياري رسان نيازمندان و … بودند. ايشان عارضه قلبي داشتند و بدليل سكته قلبي فوت كردند.روحش شاد….
amir
یک شهر، به روی دوش، جانی را برد تاریخچه ای پر از معانی را برد با مهر قدم زد و به آخر که رسید پاییز تمام مهربانی را برد روحش شاد باد
شاهرخ کربلایی صالح
روحش شاد، اما حیف شد رفتنش زود بود و دور از انتظار
اهرلي
سعدي يا مرد نكو نام نميرد هرگز مرده آنست كه نامش به نكويي نبرند.واقعا انسان وارسته اي بوند خدارحمت كند
موسی زاده
دکتر عیسی بایبوردی افتخار آذربایجان بودند.پزشکی بودند که همیشه قلبشان برای محرمان می طبیدجز پزشکانی بودند که در 24 ساعت در خدمت مریض بوند.خدایش رحمت کند
رستم زاده
آقای دکتر بایبوردی پزشکی خود ساخته وگمنام از دیار آذربایجان بودند که تمام عمر خویش صرف درمان صعب العالج نمودند.
بنده شخصا بیمار دکتر بودم سالها با روی خویش واخلاق حسنه مشکل گشای دردمندان بودند.
همیشه به شهر ودیارشان وفادار بودندکه بسیار بیماران کم بضاعتی که مورد لطف وعنایت ایشان بودندودرنهایت در جائیکه عاشق آنجا بودند وقلبش برای تمام بیماران رنجورش می طبید به یکباره از حرکت ایستادوبار دیگر بزرگ مردی از دیار آذربایجان به دیار حق شتافت.
( تهیه وتنظیم حسن بالاگر)
  1. دکتر احمد بایبوردیمی‌گه:

    تشکراستاد.البته مابیشترایشان رابعدازفوت شان شناختیم درتمام مراسم هایی که برایشان درجاهای مختلف گرفتیم متوجه حضورانسان های گمنام ورنجوری میشیدیم که بیشترازمانالان وگریان بودندبیمارانی که هریک خودرا به دکترمدیون میدانستند وگاهی آنهاتسلی بخش مابودند
    [ همیشه خندان وگشاده روبودندوبه بیماران بیشترازخانواده شان توجه واهمیت میدادند

  2. دکترزرین زادمی‌گه:

    با سلام و آرزوی قبولی عزاداری هایتان در این ایام ، خاندان بابیوردی از جمله افتخارات ارسباران و شهرستان اهر هستند از مرحوم سرهنگ بابیوردی گرفته که با نوشتن کتاب ارزشمند تاریخ ارسباران گامی در نگهداشتن تاریخ این سر زمین نهاد تا مرحوم دکتر علی بابیوردی که با گذاشتن سنگ بنای دانشکده پرستاری …سرنوشت دهها نفر را برای داشتن زندگی بهتر بنا نهاده دیگر اعضای این خاندان محترم….
    اما به نظر می رسد علیرغم این همه خدمات متاسفانه ما ارسباران ها آن چنان که باید قدر این عزیزان را
    نمی دانیم.بجا است در این خصوص چالش و گفتگویی عمیق صورت بگیرد.
    من همان سخنی را قبلا در حق مرحوم مردانی آذر نوشتم باز تکرار می کنم ” ما به امثال اینها باید تکریم فوق العاده آیی از هر جهت قایل شویم اگر می خواهیم باز تولید شوند.تا نظر شما ها چه باشد البته تنها در لفظ نه بلکه در عمل.

  3. امانیمی‌گه:

    خواهر زاده ام مشکل خونی پیدا کرده بود دکتر با اینکه تعطیلات عید را خارج از کشور بودند تلفنی بدون اینکه مرا بشناسد فقط بخاطر اهری بودنمان تمام کارهای مربوط به درمان را انجام دادند که این کار ایشان غیر قابل مقایسه با رفتار دیگران بود روحش شاد

  4. دکتر بهزاد بایبوردیمی‌گه:

    دکترعیسی نه تنهاگشاده روبودبلکه تعصب بسیارشدیدبه زبان ترکی ومنطقه ارسباران داشت

  5. امانیمی‌گه:

    بخدا محمد را طوری نا امید کرده بودند که جوان 25. ساله فقط روز شماری میکرد ولی دوم فروردین بود که شمارشو گرفتم وتماس گرفتیم تلفنی طوری با محمد صحبت کرد محمد گفت دایی یعنی واقعاً من زنده میمونم

  6. دکتر بهزاد بایبوردیمی‌گه:

    ضمنا بسیارممنونم که عموی عزیزم دکترعلی راکه بنیانگذاردانشگاه آزاد اردبیل دانشکده پرستاری اهروازبانیان اخذموافقت احداث دانشگاه آزاداهربودکه متاسفانه در11شهریور84پس ازبازگشت ازکنفرانس علمی درشهرکرددرحالیکه هیچ بیماری نداشت ناگهانی فوت نمودوداغ اییشان علیرغم گذشت حدود10سال هنوزداغشان تازه است
    ممنون جناب بالاگر

  7. علیمی‌گه:

    امیدواریم در این روزهای عزیز دکتر بایبوردی به خاطر صدق دل دردمندانی که سالها مرهم دل هایشان بوده از شفاعت حسین(ع)برخوردار باشد.

  8. رسولیمی‌گه:

    دکتربایبوردی ازمردان نازنیین روزگاربودند.باروحیه واخلاق والایی که داشتندهمیشه یاوربیماران ودردمندان بود.جناب آقای بالاگربه خاطرحسن انتخاب تان دراین ایام معنوی بسیارممنویم که یادی ازاین پزشک مردمی ارسباران نمودید.ایشان قبل ازطبابت سالهادرروستاهای ورزقان به فرزندان خلف ارسباران درس مردانگی وایثاروخدمتگذاری می دادند

  9. معصوممی‌گه:

    جناب دکتر بایبوردی از معدود پزشکانی بودند که عشق وعلاقه به شهرشان اهر را هیچ وقت فراموش نکردند.زمانی که استاد دانشگاه تهران بودند وساکن پایتخت برای اینکه بیماران رنج سفر وسرگردانی در تهران را تحمل کنند خودشان چهارشنبه شب سوار اتوبوس شده وصبح زود در اهر به مداوای بیماران می پرداختند.واقعا سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز.خدایش رحمت کند

  10. اهرلیمی‌گه:

    واقعا برای خودم و همشهریانی که تا حالا از وجود همچین شخصیتی اطلاعاتی نداشتند و سعی در جهت برجسته کردن اسم این شخص در شهرمان نکردند متاسفم و به دکتر بایبوردی افتخار می کنم. یادمان باشد اگر شهرمان می خواهد پیشرفت کند باید از وجود همچین انسانهای شریفی استفاده کنیم مطمئن باشید این انسانها صد در صد تعصبی به منطقه خودشان قائل هستند که باید بهشون ارزش داد تا ارزش را برای شهرمان بیارند. بعد از فوت این عزیزان یاد کردنشان جواب زحمتهای اینها نیست. این انسانها را باید مثل گنج باید کشف کرد و از وجودشان بهره برد لطفا مسئولان یه تحرکی از خودشان نشان بدهند و مطمئن باشند که این انسانها نیازی به پست و مقام این مسئولان ندارند نگران نباشند.
    از آقای بالاگر و همچنین از این سایت اهرنماکه به نخبگان قره داغ ارزش قائل هستند بی نهایت متشکرم. موفق و موید باشید یک اهری

  11. دکترحسن نجفیمی‌گه:

    در سوگ فرزنداهر، این مرد شریف که نمونه تمام عیاری بود از همه خوبیها چهارشنبه 6 دیماه 1391 در سن 57 سالگی به رحمت ایزدی پیوست. وی متولد اهر و استاد بیمارستان شریعتی تهران بود و در زمینه بدخیمی های خونی تحقیق میکرد. یادم هست که میگفت 8 سال پزشک عمومی بوده و به دنبال ابتلا همسرش به بدخیمی و مرگش دنبال تخصص و تغییر مسر زندگی اش افتاده است. حدود سه سال قبل برای دیدارش به بیمارستان شریعتی رفتم و از تغییر چهره و فرسودگی اش شوکه شدم. گفت که هرگز از کار خسته نشده و نخواهد شد.


فرماندار: ماشین آلات برف روبی راهداری ورزقان فرسوده هستند

$
0
0

تبریز - ایرنا - فرماندار شهرستان ورزقان گفت: عمر دستگاه های سنگین برف روبی این شهرستان بیش از 30 سال و فرسوده هستند.

علی وفادار روز یک شنبه در جلسه مدیریت بحران این شهرستان افزود: پراکندگی و کوهستانی بودن روستاهای این شهرستان باعث شده در زمان بارش برف و یخبندان کمبود دستگاه های برف روبی مشهود باشد.

وی گفت: با وجود تلاش راهداران هفته ها جاده های دسترسی تعدادی از روستاهای این شهرستان مسدود می ماند.

وفادار یکی از دغدغه های زمان بارش برف و کولاک را وجود 20 روستای جنگل نشین در این شهرستان اعلام کرد و افزود: برای استفاده اهالی این روستاها بیش از دو میلیون و 500 هزار لیتر نفت سفید توزیع شده است.

فرماندار ورزقان با اشاره به اینکه 80 درصد جمعیت شهرستان در 150 روستا ساکن و به کار تولید و اشتغال مشغول هستند، گفت: سالانه 6 ماه برف و کولاک و یخبندان داریم که افزایش تعداد دستگاه های برف روبی را ضروری می کند.

وی افزود: 800 کیلومتر در این شهرستان جاده تعریف شده وجود دارد که فقط 150 کیلومتر از آن بین شهری و مابقی روستایی است.

فرماندار ورزقان همچنین گفت: بارش برف چند هفته پیش بیش از 115 میلیارد ریال به محصولات کشاورزی و باغی شهرستان خسارت وارد کرده است.

تصادف در جاده اهر ـ تبریز؛ 5 نفر زنده زنده در آتش سوختند

$
0
0

5 نفر در تصادف جاده اهر - تبریز زنده زنده سوختند‌!

$
0
0
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان خبر داد: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری پژو با یک دستگاه تریلر، در جاده اهر _تبریز، حوالی روستای گوی درق، 5 سرنشین پژو زنده زنده سوختند.


حبیب حسینقلی زاده در گفت و گو با ایسنا، این حادثه در ساعت 13:50 ظهر امروز به وقوع پیوست در پی آن سرنشین تریلر مصدوم شد و 5 سرنشین پژو نیز در دم جان باختند.

سرهنگ شکری جانشین فرمانده پلیس راه استان در گفت و گو با ایسنا علت وقوع این حادثه را تجاوز به چپ سواری پژو در حین سبقت عنوان کرد.

آیین ویژه سومین سالگرد استاد بارز برگزار شد

$
0
0

ائل دایاقی: امروز عصر سومین سالگرد درگذشت استاد بارز طی مراسمی با حضور جمعی از شعرا و خانواده استاد بارز و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از کارشناسان این اداره و مسئول کانون بسیج هنرمندان شهرستان اهر گرامی داشته شد. رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار اهر نیز در این مراسم حضور یافتند.

در این مراسم تعدادی از شعرا به قرائت شعر و بیان خاطره در ارتباط با استاد بارز پرداختند.

گفتنی است؛ این آیین به مناسبت سومین سالگرد درگذشت استاد بارز و در خانه قدیمی آن مرحوم واقع در روستای آیپیرزن برگزار شد و در ادامه حاضران ضمن حضور در جوار آرامگاه استاد بارز و قرائت فاتحه یاد و نام او را گرامی داشتند.

پیشنهاد تشکیل استان مغان را داده ایم

$
0
0
خبرگزاری خانه ملت: حبیب برومند داشقاپو نماینده مدرم بیله‌سوار و پارس‌آباد در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور که به امضای ۵۵ نفر از نمایندگان مجلس رسیده است، آورده است:جناب آقای دکتر حسن روحانی رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران


سلام علیکم

ضمن مسئلت توفیق و سلامتی برای شما و مجموعه هیات دولت، معروض می‌دارد با توجه به پراکندگی شهرستان‌های استان اردبیل و دوری شهرستان‌های آن استان از مرکز از قبیل بیله‌سوار، پارس‌آباد، گرمی، اصلاندوز و… به دلیل عدم اجرایی و عملیاتی و عدم تکمیل شدن حتی یک مورد از زیرساخت‌های شهرستان‌های ما از قبیل راه مواصلاتی، راه‌آهن، طرح‌های آبرسانی، سدسازی، توسعه مراکز آموزشی و دانشگاهی، حفظ خاک، رسیدگی به کوچه‌ها و خیابان‌های شهرها، عدم نوسازی بازارها و مغازه‌ها و عدم اجرای طرح‌های هادی در روستاهای مغلوک، عدم رسیدگی به امور عشایر و آبرسانی به دهات و قشلاقات و ده‌ها مورد دیگر به خاطر ضعف بودجه استان و ملی و گاهاً توزیع ناعادلانه بودجه‌های سهم شهرستان‌ها و شاید هم تنگ‌نظری مسئولان استان یادشده نسبت به شهرستان‌ها و وجود نارضایتی عمومی بین مردم شهرستان‌های ما در مورد تعداد زیادی از اهالی و مسئولان شهر اردبیل که همیشه به شهرستان‌ها با دید طفیلی نگاه کرده‌اند، در حالی که ۹۰ درصد زندگی نوسازی شهرها و عمران و آبادانی‌شان از سوی مردم و محصولات تولیدی مغان می‌باشد و مرزی بودن حوزه انتخابیه‌ام که در منظر و دید خارجیان واقع گردیده‌اند، از حضرتعالی استدعای عاجزانه داریم دستور فرمایید نسبت به ایجاد یک استان مرزی با مرکزیت شهرستان پارس‌آباد و یا تجمیع شهرستان‌های گرمی، بیله‌سوار مغان، پارس‌آباد مغان، اصلاندوز و هوراند و کلیبر اقدام جدی معمول و در صورت عدم امکان ایجاد استان جدید و مستقل عنایت فرمایید حوزه انتخابیه اینجانب را از استان توسعه‌نیافته اردبیل، منفک و به استان آذربایجان‌شرقی که از هر حیث با این استان همخوانی داریم و «من باب کل شین یرجع الی اصله» اقدام بایسته و لازم به‌عمل آید.

حبیب برومند نماینده مردم پارس‌آباد و بیله‌سوار (مغان)

نمایندگان امضای خود را در استان شدن مغان پس می‌گیرند

$
0
0
نماینده مردم اردبیل در مجلس:
نمایندگان امضای خود را در استان شدن مغان پس می‌گیرند

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: از روز گذشته با درک حساسیت، موقعیت و شرایط منطقه‌ای و جلوگیری از تفرقه‌های احتمالی نمایندگانی که طرح استان شدن مغان را زده بودند، امضای خود را پس گرفتند.

خبرگزاری فارس: نمایندگان امضای خود را در استان شدن مغان پس می‌گیرند

به گزارش خبرگزاری فارس/a>از اردبیل، منصور حقیقت‌پور ظهر امروز در نشست مشورتی نمایندگان اردبیل اظهار کرد: جمع زیادی از این نمایندگان طی دیروز و امروز امضاهای خود را پس گرفتند و ما امیدواریم با منتفی شدن این موضوع و پیگیری‌های احتمالی جلوی چنین اقدامات نامناسبی که اسباب تفرقه، دودستگی و زمینه بروز نارضایتی‌های را در سطح استان اردبیل به وجود آورده گرفته شود.

وی افزود: باید نماینده مدعی استان شدن مغان از مردم استان اردبیل عذرخواهی کند چراکه به معنای واقعی این اظهارات و حتی خنده‌آورتر از آن الحاق مغان به آذربایجان‌شرقی زمینه دودستگی و کدورت‌های بیشتر را فراهم می‌آورد و باید از این حرکت به جد اجتناب کرد.

در شان نماینده نیست که احساسی و به دور از منطق سخن بگوید

مصطفی افضلی‌فرد دیگر نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: نمایندگان بر اساس قسمی که به قرآن خورده‌اند باید حافظ نظام اسلامی، شرع مقدس و ارزش‌های دینی و اعتقادی باشند و با برخی اظهارنظرها اجازه سوء‌استفاده به دشمن و بیگانگان را ندهند.

وی طرح استان شدن مغان را خدشه به یکپارچگی و وحدت ملی و استانی اعلام کرد و افزود: به دلایل واهی نمی‌توان خلاف قسمی که یک نماینده در مجلس خورده اقدام کند چراکه ما حق نداریم خواسته شخصی خودمان را در قالب خواسته مردم مطرح کنیم چراکه یقین داریم خواسته استان شدن مغان به شکل صد درصدی خواسته فردی و شخصی است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: ما برای صیانت از این نظام خون هزاران جوان رشید این ملت را در پای درخت انقلاب ریخته و آن را سیراب کردیم و امروز مجالی نیست که ما با طرح موضوعات احساسی همچون استان شدن مغان و یا جدایی این منطقه و پیوستن به استان آذربایجان‌شرقی زمینه تفرقه را فراهم کنیم.

افضلی‌فرد با طرح این سئوال که در طول سالیان سال وابستگی اردبیل به آذربایجان‌شرقی کدام پیشرفت‌ها نصیب این منطقه شد که ما از آن غافل بودیم، ادامه داد: این وابستگی‌ها جز عقب‌ماندگی هیچ پیامدی نداشته و ما پیشرفتی را در این مدت شاهد نبودیم که این بار مغان بخواهد یکی از شهرهای آذربایجان‌شرقی شود.

وی بیان کرد: در این وابستگی کمترین سهم به شهر اردبیل رسید و تصمیمات ناعادلانه در حق اهالی این استان گرفته می‌شد و عقلانی به نظر نمی‌رسد که بخواهیم دم از الحاق مغان به آذربایجان‌شرقی بزنیم که قطعا نه قانون و نه مردم غیرتمند مغان اجازه می‌دهند چنین اتفاقی بیفتند.

افضلی‌فرد اهالی پارس‌آباد و بیله‌سوار را جزء شریف‌ترین و متعهدترین انسان‌ها معرفی کرد و گفت: ما باید به یکپارچگی و اتحاد استانی و ملی کمک کنیم نه اینکه بخواهیم با برخی حرف‌زدن‌های نامناسب به فریب افکار عمومی بپردازیم.

این نماینده مجلس گفت: ما در مورد این موضوع به همکارانمان در مجلس تذکر دادیم تا از این به بعد مراقب برخی اظهارنظرها باشند که البته نماینده پارس‌آباد و بیله‌سوار برخی سخنان خلاف عقل و منطق را نیز مطرح کرده که نباید بر پایه آن اقدامی را انجام داد.

وزیر راه و شهرسازی : مسیر تبریز - اهر - خداآفرین یک جاده ترانزیتی ارتباطی است

$
0
0

به گزارش خبرگزاری فارس از اهر، عباس آخوندی ظهر امروز در
جلسه مشترک با مدیران شهرستان اهر با اشاره به نقش جاده‌های ارتباطی مناطق مرزی در
تبادلات تجاری و نقش آن در توسعه و درآمد این مناطق، توجه به راه‌های این مناطق را
از برنامه‌های سال‌جاری این وزارتخانه برشمرد. وی افزود: مسیر تبریز - اهر -
خداآفرین یک جاده ترانزیتی ارتباطی است که کشورهای آسیای میانه را به مرکز استان‌های
آذربایجان‌شرقی و اردبیل وصل می‌کند که این امر در توسعه و شکوفایی منطقه نقش اساسی
دارد. وزیر راه و شهرسازی، جاده اهر - تبریز را یکی از شریان‌های اصلی و ارتباطی
شمال‌شرق استان با کشورهای ارمنستان و آذربایجان عنوان کرد و افزود: اجرا و تسریع
در اجرای این پروژه در اولویت‌‌های مسئولان وزارت راه و شهرسازی قرار دارد. آخوندی
اظهار کرد: مسیر اهر تا "گویجه‌بئل"که یکی از مسیرهای سخت و کوهستانی
بود در شرف اتمام بوده و به زودی شاهد بهره‌برداری از قطعه اول خواهیم بود. انتظارات
باید بر حسب توان و اعتبارات موجود باشد وی به قطعات سوم و دوم نیز اشاره کرد و
گفت: از قطعه سوم 10 کیلومتر در حال اتمام بوده و به زودی زیر ترافیک خواهد رفت،
مابقی قطعه سوم و دوم نیز با تمهیداتی که در اجرا اندیشیده شده سال 94 با سرعت بیشتر
از گذشته تسریع خواهد شد. آخوندی با اشاره به وضعیت فعلی کشور در محدودیت اعتباری
بیان کرد: با این وجود اعتبارات جاده اهر - تبریز 200 درصد افزایش یافته و تلاش
داریم با تزریق اعتبار از منابع دیگر در پرداخت مطالبات پیمانکاران این پروژه تسریع
و عملیات اجرایی آن نیز فعال‌تر شود. این مقام عالی وزارت راه و شهرسازی گفت:
انتظارات باید بر حسب توان و اعتبارات موجود باشد و نباید فراتر از شرایط فعلی و
محدودیت‌هایی که داریم انتظار داشته باشیم. وی افزود: با وجود تمام این محدودیت‌ها
به دلیل نیاز جدی این پروژه اعتبارات آن در قانون بودجه 94 افزایش قابل توجهی
داشته که امیدواریم نماینده منطقه نیز در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشد. آخوندی
یادآور شد: با وجود محدودیت اعتبارات امسال، 50 روستای اهر از نعمت آسفالت
برخوردار بوده و 70 روستای این شهرستان نیز زیرسازی شده‌ است که در نوع خود نسبت
به سال‌های گذشته بی‌سابقه است. وزیر راه و شهرسازی در ادامه اظهار کرد: من اهل
شعار و وعده‌های توخالی نیستم و به جای شعار عمل می‌کنم. وی تاکید کرد: انتظاری از
من نداشته باشید که به خاطر خوشحالی شما قول‌های بدون تحقق بدهم، ما در عمل این
موارد را در جاده اهر - تبریز ثابت کرده‌ایم و بیشتر پیشرفت این جاده در دولت جدید
بوده و تلاش داریم به دور از وعده تلاش‌هایمان را عملیاتی کنیم. آخوندی افزود: ما
باید با عملکردمان تبلیغ کنیم و دیگر دوران وعده‌های بی‌مورد به سرآمده است. وی
گفت: انتقاد و پیگیری حق نماینده است و ما نیز از این اعتراضات نماینده‌ها ناراحت
نیستیم بلکه آنها را در زمینه پیگیری مطالبات کشور می‌دانیم


هوراند پایتخت جدید تولید سماق کشور

$
0
0
مهر گزارش می دهد/

هوراند پایتخت جدید تولید سماق کشور/ گام اول برند سازی برای سماق هوراند

اهرنما–خبرگزاری مهر: شهرستان هوراند با دارا بودن بیش از ۱۱ هزار هکتار از جنگل های طبیعی و بکر ارسباران تنها منطقه در آذربایجان شرقی است که سماق قرمز محصول منحصر به فرد و مرغوب را تولید می کند و به پایتخت سماق در کشور تبدیل شده است.

به گزارش اهرنما به نقل از خبرنگار مهر، این محصول به جهت خاصیت طبیعی و کیفیت بالای تولیدات سماق هوراند، یکی از محصولات استراتژیک منطقه به شمار می رود که اگر برنامه ریزی لازم برای ایجاد صنایع تبدیلی، بازاریابی، فروش و صادرات آن صورت گیرد قطعاً می تواند علاوه بر رونق اقتصادی منطقه و درامدزایی مناسب برای کشاورزان زمینه را برای اشتغال پایدار روستائیان منطقه فراهم کند.

jpg.jj

سماق تولیدی هوراند محصولی کاملا سالم، ارگانیک و عاری از هرگونه آلاینده های شیمیایی است و بهره برداری از محصول سماق از این جنگلها متوسط عملکرد یک تن در هکتار می باشد.

سماق یکی از گونه های گیاهی جنگلی می باشد، گونه ای خودرو که تقریباً دست بشر در گسترش آن کمتر دخالت دارد و اکثراً به حالت خودرو و در دامنه های وحشی چوبزارها، چمنزارها، صخره ها، دره های گود و اطراف جاده ها رشد می کند.

نام علمی سماق Rhus coriaria است؛ “سماق” در قدیم “سماک” نیز تلفظ می شده است که در حقیقت فارسی آن سماک و عربی آن سماق است.

1113

خرید تضمینی محصول سماق کاران منطقه هوراند یک ضرورت است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خرید تضمینی محصولات تولیدی سماق کاران شهرستان هوراند را برای حمایت از روستائیان منطقه ضروری برشمرد.

ارسلان فتحی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه محصول تولیدی سماق به صورت انحصاری در سطح استان آذربایجان شرقی فقط در شهرستان هوراند تولید می شود، گفت: این محصول کشاورزان منطقه هوراند در صورت برنامه ریزی مناسب و حمایت مسئولین دست اندرکار می تواند به یک محصول صادراتی استانی تبدیل و علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر شود.

وی همچنین راه اندازی صنایع جانبی، بسته بندی و سورتینگ سماق در دهستان آقبراز به جهت مرکزیت دهستان دراین منطقه ضروری برشمرد و آن را موجب ایجاد انگیزه برای روستائیان سماق کار عنوان کرد و افزود: با راه اندازی مکانیزه و استاندارد صنایع بسته بندی سماق دراین محل، کشاورزان بدون دغدغه محصولات تولیدی خود را با قیمت مناسب بدون واسطه به این مراکز تحویل می دهند و سود حاصله نیز به جای واسطه ها به خود اهالی تعلق می گیرد.

این نماینده مردم کلیبر و هوراند در مجلس شورای اسلامی از سازمان جهاد کشاورزی، تعاون روستایی و سازمان صنعت و معدن و تجارت خواست به جهت موقعیت ویژه کشاورزی منطقه با تمهیدات لازم و جذب مشارکت بخش خصوصی، اعطای تسهیلات لازم، ساماندهی زنجیره تولید و فروش سماق در شهرستان هوراند را در اولویت کاری خود قرار دهند.

1112

وی با اشاره به اینکه شهرستان هوراند به جهت موقعیت ویژه خود در حوزه کشاورزی و گردشگری با دارا بودن منابع عظیم خدادادی یکی از مناطق مستعد استان به شمار می رود، ایجاد نمایشگاه های دائمی از تولیدات و صنایع دستی منطقه را برای عرضه مستقیم تولیدات روستائیان منطقه ضروری برشمرد و خواستار تمهیدات ویژه دراین زمینه شد.

بیش از ۸۱ تن سماق در شهرستان هوراند تولید می شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز به خبرنگار مهر گفت: بیش از ۸۱ تن سماق در شهرستان هوراند تولید می شود.

ایوب ایرانی فام افزود:۳۹۰ هکتار از اراضی دیم استان برای تولید سماق اختصاص یافته و باغداران استان در چهار هکتار بصورت کشت الگویی نیز کشت سماق را به صورت پرورش نهال انجام می دهند.

این کارشناس ارشد کشاورزی گفت: عملکرد سماق در هر هکتار از اراضی این منطقه ۴۵۰ تن در هکتار می باشد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: این محصول نسبت به خشکی متحمل و با رطوبت کم نیز تولید محصول می کند که تکثیر آن از طریق پاجوش است.

وی با اشاره به درآمدزایی سماق برای باغداران تاکید کرد: خوش خوراک بودن و بازار فروش مناسب سماق کاران را برای فرآوری و بسته بندی بهینه محصول جهت درآمدزایی بیشتر محصول مصمم کرده است.

 سماق 2

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در همین زمینه افزود: هم اکنون ۸۱ هکتار از اراضی هوراند در روستاهای ورجن سفلی و علیا، تابستانق، آقبراز، ملالو، کورن، کویر، هوای، قره درویش، داودلو، خانکندی و برخی روستاهای همجوار جنگل های ارسباران زیرکشت سماق قرار داشته و با متوسط یک تن در هکتار به لحاظ مرغوبیت و دارا بودن رنگ طبیعی قرمز، طعم خوب و بازارپسندی یکی از مرغوب ترین نوع سماق موجود در کشور به شمار می رود.

سعداله اسکندری برنامه های آتی سازمان جهاد کشاورزی را تشویق و ترغیب کشاورزان منطقه به ارتقای کمی و کیفی تولیدات خود عنوان کرد و افزود: تلاش داریم با برنامه ریزی مناسب زمینه را برای توسعه فعالیت های فراوری و بسته بندی با مشارکت روستائیان و سرمایه گذاران محقق کنیم.

تولید سماق منطقه با برند هوراند به بازار مصرف عرضه می شود

فرماندار هوراند سماق را یکی از محصولات مهم و استراتژیک بخش کشاورزی این شهرستان برشمرد و به خبرنگار مهر افزود: با برنامه ریزی انجام شده سماق تولیدی شهرستان با برند هوراند به بازار مصرف عرضه می شود.

ابراهیم فریادخواه گفت: متأسفانه با وجود اینکه هوراند تنها شهرستان تولید سماق در سطح استان می باشد ولی عدم برنامه ریزی مناسب از سوی نهادهای ذیربط باعث شده سماق تولیدی روستائیان این شهرستان بصورت فله ای توسط خریداران با نازلترین قیمت در منطقه خریداری و با آرم و برند سایر شهرستان ها و شرکت های بزرگ پخش برای بازار عرضه شود.

سماق 2

وی همچنین اظهار داشت: اگر برنامه ریزی مناسب در توسعه کشت سماق صورت گیرد و کشاورزان با برنامه های تشویقی و حمایتی رغبت بیشتر به این امر پیدا کنند قطعاً در آینده شاهد اشتغال پایدار در منطقه، کاهش مهاجرت و افزایش درآمد روستائیان خواهیم بود.

وی سپس افزود: بازاریابی مناسب، بسته بندی استاندارد و حمایت دستگاه های مرتبط از محصول تولیدی(سماق) صورت گیرد قطعاً شاهد رونق این محصول و رغبت کشاورزان به تولید و عرضه آن خواهند بود.

این مقام مسئول بر معرفی هرچه بیشتر سماق تولیدی منطقه با برگزاری جشنواره های مختلف در سطح ملی تأکید کرد.

فرماندار هوراند در پایان افزود: برنامه های تشویقی و حمایتی از روستائیان حاشیه جنگل های منطقه هوراند ضمن درامدزایی مناسب برای انها از تخریب جنگل نیز جلوگیری می شود.

رئیس کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی نیز از برنامه های آتی این کارگروه در طول سال برگزاری حشنواره های صنایع دستی روستایی، جشنواره توت، گلاس، پیاز و سماق اعلام و اظهار امیدواری کرد که با اجرای این طرح شاهد معرفی هر چه بیشتر محصولات کشاورزی تولیدی منطقه در سطح ملی باشیم.

سماق خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی دارد

مرتضی حسن پور داروساز و کارشناس مسائل پزشکی نیز در مورد خواص دارویی و درمانی سماق به خبرنگار مهر گفت: سماق منبع ویتامین c بوده و دارای خواص دارویی فراوانی نیز هست، این  محصول خاصیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی داشته و از بروز سرطان ها جلوگیری می کنند.

این داروساز افزود: برای بیماران دیابتی، پاک کننده معده و درمان بیماری های روماتیسمی و نقرس موثر و کننده اسهال معمولی و اسهال خونی، پایین آورنده تب، ادرار آور و تقویت کننده دستگاه گوارش، پایین آورنده قند خون و تصفیه کننده خون و دفع مواد زائد خون، کاهش خونریزی سینه(هموپتزی)، برطرف سرمه آن جهت تسکین فشار و درمان جوشهای پلک نافع بوده و در قدیم برای درمان سوزاک و سل و همچنین شیره خارج شده از درخت سماق برای درمان بیماری های دستگاه ادراری بکار می رفته است.

سما1ق

رئیس کلینیک تخصصی شیخ الرئیس شهرستان اهر گفت: غرغره ی و مضمضه جوشانده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است، چکاندن آب جوشانده آنها در گوش چرک آن را از بین مى برد، کمپرس با سماق در التیام زخم، خون دماغ، التیام سوختگی، اگزما، ترک نوک سینه و عضو ضرب دیده موثر است و همچنین مطالعات نشان می دهد که سماق تا ۸۱ درصد از ترکیب شدن گلوکز با پروتئین های حیاتی بدن و در نتیجه بروز بیماریهای دیابتی جلوگیری می کند.

فرآوری سماق می تواند به منبع درآمدی روستائیان تبدیل شود

یکی از صاحب نظران در حوزه کشاورزی نیز با اشاره به اینکه منطقه ارسباران یک منطقه بکر با پتانسیل های ویژه در حوزه کشاورزی و جنگل می باشد و شهرستان هوراند نیز به جهت موقعیت ویژه آب و هوایی از اهمیت خاصی برخوردار بوده، به خبرنگار مهر گفت: حمایت از سماق کاران می تواند برای ماندگاری کشاورزان در روستاهای حاشیه جنگل که درآمد مناسبی ندارند به یک منبع درآمد تبدیل شود.

1111

احمد بایبوردی ایجاد کلاس های آموزشی برای پرورش دهندگان سماق در زمینه کاشت، داشت، برداشت و فرآوری سماق، ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی متناسب با استانداردهای صادراتی، خرید تضمینی سماق همچون سایر محصولات کشاورزی برای ترغیب سماق کاران،   ترویج و ترغیب کشاورزان منطقه برای توسعه و تولید بیشتر سماق ضروری دانست.

این استاد دانشگاه همچنین گفت: برای معرفی و شناسایی سماق منطقه، شهرستان و استان از طریق تهیه نشریه ترویجی، برگزاری جلسات، تهیه برنامه رادیویی و تلویزیونی و مطبوعاتی در خصوص فواید، اهمیت و کاربرد سماق می تواند نقش بسزایی را داشته باشد.

…………………………………….

گزارش از: حسن بالاگر

جاده ترانزیتی تبریز – اهر – خداآفرین کشورهای آسیای میانه را به ایران وصل می‌کند

$
0
0
548651

اهرنما،وزیر راه و شهرسازی گفت: مسیر تبریز – اهر – خداآفرین یک جاده ترانزیتی ارتباطی است که کشورهای آسیای میانه را به مرکز استان‌های آذربایجان‌شرقی و اردبیل وصل می‌کند.

به گزارش اهرنما، عباس آخوندی ظهر امروز در جلسه مشترک با مدیران شهرستان اهر با اشاره به نقش جاده‌های ارتباطی مناطق مرزی در تبادلات تجاری و نقش آن در توسعه و درآمد این مناطق، توجه به راه‌های این مناطق را از برنامه‌های سال‌جاری این وزارتخانه برشمرد.

وی افزود: مسیر تبریز – اهر – خداآفرین یک جاده ترانزیتی ارتباطی است که کشورهای آسیای میانه را به مرکز استان‌های آذربایجان‌شرقی و اردبیل وصل می‌کند که این امر در توسعه و شکوفایی منطقه نقش اساسی دارد.

وزیر راه و شهرسازی، جاده اهر – تبریز را یکی از شریان‌های اصلی و ارتباطی شمال‌شرق استان با کشورهای ارمنستان و آذربایجان عنوان کرد و افزود: اجرا و تسریع در اجرای این پروژه در اولویت‌‌های مسئولان وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.

آخوندی اظهار کرد: مسیر اهر تا “گویجه‌بئل” که یکی از مسیرهای سخت و کوهستانی بود در شرف اتمام بوده و به زودی شاهد بهره‌برداری از قطعه اول خواهیم بود.

انتظارات باید بر حسب توان و اعتبارات موجود باشد

وی به قطعات سوم و دوم نیز اشاره کرد و گفت: از قطعه سوم 10 کیلومتر در حال اتمام بوده و به زودی زیر ترافیک خواهد رفت، مابقی قطعه سوم و دوم نیز با تمهیداتی که در اجرا اندیشیده شده سال 94 با سرعت بیشتر از گذشته تسریع خواهد شد.

 آخوندی با اشاره به وضعیت فعلی کشور در محدودیت اعتباری بیان کرد: با این وجود اعتبارات جاده اهر – تبریز 200 درصد افزایش یافته و تلاش داریم با تزریق اعتبار از منابع دیگر در پرداخت مطالبات پیمانکاران این پروژه تسریع و عملیات اجرایی آن نیز فعال‌تر شود.

این مقام عالی وزارت راه و شهرسازی گفت: انتظارات باید بر حسب توان و اعتبارات موجود باشد و نباید فراتر از شرایط فعلی و محدودیت‌هایی که داریم انتظار داشته باشیم.

وی افزود: با وجود به تمام این محدودیت‌ها به دلیل نیاز جدی این پروژه اعتبارات آن در قانون بودجه 94 افزایش قابل توجهی داشته که امیدواریم نماینده منطقه نیز در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشد.

آخوندی یادآور شد: با وجود محدودیت اعتبارات امسال، 50 روستای اهر از نعمت آسفالت برخوردار بوده و 70 روستای این شهرستان نیز زیرسازی شده‌ است که در نوع خود نسبت به سال‌های گذشته بی‌سابقه است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه اظهار کرد: من اهل شعار و وعده‌های توخالی نیستم و به جای شعار عمل می‌کنم.

وی تاکید کرد: انتظاری از من نداشته باشید که به خاطر خوشحالی شما قول‌های بدون تحقق بدهم، ما در عمل این موارد را در جاده اهر – تبریز ثابت کرده‌ایم و بیشتر پیشرفت این جاده در دولت جدید بوده و تلاش داریم به دور از وعده تلاش‌هایمان را عملیاتی کنیم.

آخوندی افزود: ما باید با عملکردمان تبلیغ کنیم و دیگر دوران وعده‌های بی‌مورد به سرآمده است.

وی گفت: انتقاد و پیگیری حق نماینده است و ما نیز از این اعتراضات نماینده‌ها ناراحت نیستیم بلکه آنها را در زمینه پیگیری مطالبات کشور می‌دانیم.

فرماندارورزقان: تجهیز و راه اندازی بیمارستان این شهرستان ضروری است

$
0
0
فرماندارورزقان: تجهیز و راه اندازی بیمارستان این شهرستان ضروری است

تبریز - ایرنا - فرماندار شهرستان ورزقان با بیان اینکه ساختمان بیمارستان این شهرستان سال گذشته افتتاح ولی تجهیز و راه اندازی نشده است، بر ضرورت تجهیز و راه اندازی آن تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی وفادار در بازدید از ساختمان این بیمارستان افزود: دهها میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی بیمارستان هزینه شده است.

وی با تاکید بر اینکه بیش از 80 درصد جمعیت شهرستان در 163 روستا ساکن هستند، گفت: با راه اندازی امکانات اولیه بیمارستان درجه سه در این شهرستان و وجود چند نفر پزشک متخصص می توان مشکلات زیاد اهالی را مرتفع کرد.

فرماندار ورزقان اظهار کرد: نبود دستگاه عکس برداری، آزمایشگاه تخصصی و امکانات اولیه دیگر مشکلات زیادی را به وجود آورده است.

وی ایجاد داروخانه شبانه روزی در درمانگاه و حضور مسوول فنی داروخانه را ضروری ارزیابی کرد.

عکاسان و هنرمندان اهری اکثر جوایز مسابقه عکس محرم استانی را به خود اختصاص دادند

$
0
0
در معرفی نفرات برتر مسابقه‌ی عکس محرم در تبریز

عکاسان و هنرمندان اهری اکثر جوایز مسابقه عکس محرم استانی را به خود اختصاص دادند

اهرنما- به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در این مسابقه براساس رای هیات داوران در بخش حرفه‌ای “یوسف اکبری پابندی” از تبریز به عنوان نفر اول، “مینا نوعی” از تبریز به عنوان نفردوم، “معصومه فریبرزی” از  اهر به عنوان نفر سوم، “وحید دل سعید” از تبریز به عنوان نفر چهارم و “صابر قاضی” از تبریز به عنوان نفر پنجم معرفی شدند.

همچنین “حسن بالاگر”، “حامد قاسمی” ، “محمد سروری” ، “مهین آل‌طاها” و “رضا ساکت” به عنوان برگزیدگان بخش غیرحرفه‌ای معرفی شدند.

براساس این گزارش پس از انتشار فراخوان مسابقه در بخش حرفه‌ای  1768 قطعه عکس از 196 هنرمند عکاس استانی به دبیرخانه مسابقه ارسال شده بود که براساس رای هیات داوران 60 اثر به بخش نمایشگاه راه یافته و  پنج اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند و در بخش غیرحرفه‌ای نیز  از تعداد 158 قطعه عکس که از  30 هنرمند به دبیرخانه ارسال شده بود 5 اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

گفتنی است این مسابقه با هدف توسعه و ترویج فرهنگ محرم و عزاداری، بیان مصور احساسات عاشقانه مردم در سوگواری و عزاداری ماه محرم، شناسایی زیبایی و زوایای پنهان عزاداری محرم، شناساندن حادثه عاشورا از زاویه هنر به مردم آزاده جهان، شناسایی هنرمندان آیینی استان در بخش عکاسی و جذب هنرمندان عکاس بر فعالیت‌های فرهنگی  مذهبی و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، انجمن هنر عکاسی استان و انجمن سینمای جوان دفتر تبریزبرگزار شد. 

دفتر خبری اهر

زندگی نامه پروفسور دکتر علی بایبوردی از نخبگان علمی ارسباران

$
0
0

 دفتر خبری اهر

گزارش اختصاصی اهرنما /پروفسور دکتر علی بایبوردی فرزند شایسته و متعصب ارسباران بود که در طول خدمت و مسئولیت خود دل در گرو زادگاه خود داشت و آرزویش پیشرفت و توسعه منطقه اهر و ارسباران بخصوص در حوزه علمی، آموزشی و ارتقاء فرهنگی آن بود. این فرزند خلف ارسباران درزمانی که مسئولیتی در دانشگاه علوم پزشکی داشت توانست مجوز راه اندازی دانشکده پرستاری را برای شهرستان اهر اخذ کند که متاسفانه بعدها این تلاش صادقانه دکتر بایبوردی را برخی مسئولان با بی توجهی خود از دست دادند و این امتیاز عظیم از دست شهرستان اهر خارج شد که اگر تا الان این دانشکده پایدار بود قطعاً به یک دانشگاه تبدیل شده بود.
به گزارش اهرنما، این استاد فقید زمانی هم که معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شمال غرب کشور( منطقه 2) شد توانست با استفاده از موقعیت خود در راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نقش خود را ایفاء نماید که قطعا خدمات شایسته و صادقانه این استاد فقید همیشه در دلها ماندگار خواهد بود.

بایبوردی علیff

اما، مثل اینکه دست اجل در کار بوده است که این همشهری نخبه را از دست ما بگیرد و همشهر یان ما را از این نعمت محروم نماید . بدین سان بود که دکتر علی بایبوردی در سن 60 سالگی زمانی که از یک کنفرانس بین المللی بر می گشت با عارضه قلبی جان بجان آفرین تسلیم کرد و ما را با خاطرات شیرین و خدمات ماندگارش تنها گذاشت .خداوند روحش را شاد و قرین رحمت فرماید.
نوشتن زندگی نامه این استاد بهانه ای شد تا از خانواده ان مرحوم پیگیر اطلاعات کامل جهت درج در بخش نخبگان پایگاه اطلاع رسانی اهرنما باشیم که بالاخره یکی از دوستان توفیق دیدار ما را با جناب آقای دکتر بهزاد بایبوردی برادرزاده آن مرحوم که خود نیز از پزشکان مجرب و از مدیران استانی و کشوری می باشند و در سوابق خود مدیرکل پزشک قانونی چندین استان و رئیس بیمارستان دادگستری را در کارنامه مدیریتی خود دارد میسر کرد.که خوشبختانه با اهتمام جناب دکتر بهزاد  یک اطلاعات کامل و جامع را از این عزیز سفر کرده  تهیه و تدوین نموده و در اختیار همشهریان علاقمند در اقصی نقاط میهن اسلامی و همشهریان خارج کشور قرار دهیم تا انها نیز بدانند همشهریانشان قدر خدمتگزاران و نخبگان خود را می دانند و   این عزیزان در دل همه علاقمندان دیار ارسباران جای دارند.
مرحوم پروفسور دکتر علی بایبوردی فرزند حاج عباسعلی خان در سال 1324 شمسی در محله اوچ تکانلار اهر دیده به جهان گشود و پس از پایان تحصیلات دوره ابتدائی و متوسطه در اهر وارد دانشسرای مقدماتی شده و در جهت تعلیم و تربیت فرزندان خطه دلاور پرور ارسباران به عنوان آموزگار در روستاهای شهرستان اهر به امر آموزگاری اشتغال ورزید. اما عشق و علاقه به تحصیل علم و دانش باعث شد که وی در سال 1349 پس از شرکت همزمان در کنکور سراسری، در رشته پزشکی دانشگاه مشهد و همچنین رشته فیزیک دانشگاه تبریز پذیرفته شود.
وی، ابتدا در رشته پزشکی شروع به تحصیل نمود اما به جهت علاقه وافر به رشته فیزیک ، تحصیل در رشته پزشکی را رها نموده و در رشته فیزیک ادامه تحصیل داد.
مرحوم دکتر بایبوردی، پس از اخذ درجه لیسانس در سال 1353 به عنوان دبیر فیزیک در تهران مشغول به خدمت شده اما علاقه به ادامه تحصیل باعث شد( با حمایت مادی و معنوی برادر بزرگترش حاج عبدالله که این بزرگ مرد نیز از اولین لیسانسیه های شیمی در شهرستان اهر و ازمعدود افراد دارای درجه فوق لیسانس شیمی منطقه بودند) جهت ادامه تحصیل به کشور ترکیه و شهر استانبول عزیمت نمود.
وی، که در طول تحصیل از دانشجویان رتبه اول این دانشگاه بود با درجه عالی موفق به اخذ درجه دکترای ژئو فیزیک از دانشگاه استانبول شده  و دوره تکمیلی را در کشور آلمان در سال 1358به اتمام رسانید . اما با وجودپیشنهادهای متعدد برخی کشورها جهت خدمت و سکونت در آن کشورها خدمت به وطن خود را به همه تعلقات مادی در سایر کشورها ترجیح داد و برای خدمت به آب و خاک خود به کشور مراجعت نمود. ابتدا به دانشگاه تبریز جهت همکاری مراجعه و به جهت فراهم نشدن این همکاری با پیشنهاد مسئولین دانشگاه سنندج به عضویت هیئت علمی این دانشگاه درآمد و از خدمات علمی آن استاد جمع قابل توجهی از دانشجویان کشور عزیزمان بهره مند شدند.
در ادامه بنا به نیاز دانشگاه رازی باختران ( کرمانشاه ) برای بهره مندی از خدمات علمی این استاد فرهیخته به این دانشگاه منتقل گردید و به تعلیم و تربیت دانشجویان همت گماشت.
وی، به جهت خدمت به زادگاهش و علاقه ای که به استان خود داشت در سال 1362 به دانشکده کشاورزی اردبیل که آن زمان زیر مجموعه دانشگاه تبریز بود، انتقال یافت و با توجه به نفوذ و رابطه ای که با آیت اله هاشمی رفسنجانی و دکتر عبداله جاسبی داشتند. پس از مدتی با پیشنهاد جمعی از دوستان ایده راه اندازی دانشگاه آزاد واحد اردبیل پیشنهاد و با موافقت سازمان مرکزی واحد اردبیل راه اندازی و مرحوم دکتر بایبوردی با حفظ سمت به عنوان معاون آموزشی دانشجوئی این واحد دانشگاهی منصوب شد و با پیگیری های مستمر و انجام شده مجوز ایجاد رشته پزشکی برای این دانشگاه نیز اخذ شد که این امر در رشد و توسعه استان اردبیل نقش بسزایی را ایفاء کرد و طبق اذعان مسئولین وقت اردبیل این دانشگاه موجب رشد و توسعه علمی، پژوهشی و فرهنگی استان اردبیل شده بود.
مرحوم بایبوردی بالاخره در اوایل سال 1368 به موطن اصلی خود آذربایجان شرقی و دانشگاه علوم پزشکی تبریز منتقل و در رشته فیزیک پزشکی و بخش پرتو درمانی بیمارستان امام خمینی تبریز مشغول به فعالیت شد و سپس به عنوان رئیس دوره های شبانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب شده و فعالیت های بسیار زیادی در منطقه و برای دانشگاه انجام دادند که نمونه ای از آن فعالیت ها راه اندازی دانشکده پرستاری و مامائی اهر و خرید کارخانه پتوی پشمینه برای دانشگاه به قیمت بسیار نازل بود.
این استاد فقید به جهت لیاقت و شایستگی و توانمندی های ارزشمندشان با حفظ سمت به عنوان معاون منطقه 2 دانشگاه آزاد اسلامی ارتقاء یافته و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز صاحب جایگاه مدیریتی گردید که در این زمان با توجه به موقعیتی که داشت ضمن پیشنهاد به مسئولین منطقه جهت راه اندازی دانشکده پرستاری و مامائی اهر مجوز لازم را در این خصوص اخذ کرد و به نوعی می توان گفت که آن مرحوم بنیانگذار دانشکده پرستاری و مامائی اهر به شمار می آید .
وی، همچنین درجلب موافقت مسئولین برای راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی اهر با توجه به جایگاه و سمت خویش از هیچ کوششی فرو گذار نکرد و با پشتیبانی و نفوذ این استاد فرهیخته مجوز لازم برای راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در شهرستان اهر فراهم گردید و الحمداله امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر یکی از دانشگاه های معتبر استان می باشد.
و نهایتاً در سال 82 با درجه استادی به افتخار بازنشستگی نایل گردید و تمامی فعالیت خویش را متمرکز در دانشگاه آزاد منطقه 2 متمرکز نمود.
اما اجل مهلت نداد تا بیش از این مردم منطقه از خدمات این استاد فرهیخته بیشتر بهره مند شوند و با وجود اینکه آن مرحوم ازصحت و سلامت جسمی کامل برخوردار بودند ولی بطور ناگهانی در دهم شهریور ماه سال 1384 و در حالیکه از سمینار نانوبیوتکنولوژی شهر کرد بازگشته بودند به دلیل سکتۀ قلبی در اوج ناباوری همگان دار فانی را وداع کرده و از این دنیا فانی رخت بربستند.
دکتر بهزاد بایبوردی برادر زاده این استاد فقید به ذکر خاطره ای پرداخته و می گوید: “جالب اینکه ایشان تا قبل از مرگ هیچ گونه بیماری یا عارضه ای جسمانی را نداشتند و مرگ ناگهانی درست در سن 60 سالگی به سراغشان آمد. از مطالب جالب ایشان آن بود که دائم می گفتند اگر هر مردی سن 60 سالگی را بگذراند دیگر نمی میرد! و خود در 60 سالگی فوت نمودند. ایشان مصداق بارز ز گهواره تا گور دانش بجوی بودند به طوری که در هفت هشت سال آخر عمر به دلیل علاقه بسیار زیاد به رشتۀ نانوبیوتکنولوژی در آن رشته نیز فعالیت نمود و زمان فوت این استاد وی را بیشتر   یک نانوبیوتکنولوژیست می دانستند تا فیزیکدان و درمنزل شخصی خود حیوانات آزمایشگاهی بسیاری جهت فعالیت و تحقیقات نانوبیوتکنولوژی که یک رشته جدید علمی – پزشکی است، نگهداری می نمودند”.
گفتنی است از استاد فقید دکتر علی بایبوردی یک دختر فرهیخته که متولد 1368 می باشند به یادگار مانده و در حال حاضر در رشتۀ پزشکی مشغول تحصیل است.
این نوشته را با شعر شیخ اجل که فرمودند:

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز      مرده آن است که نامش به نکویی نبرند

به پایان می بریم روحش شاد و یاد و نامش گرامی باد.

تهیه و تنظیم: حسن بالاگر 

Viewing all 1140 articles
Browse latest View live