انتخابات شوراي اسلامي شهر و روستا در راه است و در ميان علاقه مندان به كانديداتوري هستند كساني كه ناآشنا به الفباي مردم سالاري و نمايندگي مردم به دريوزگي رأي روي آورده اند. روش ناميموني كه در چند دوره ي اخير انتخابات در منطقه به كار گرفته شده و متأسفانه در حال نهادينه شدن است. اگرچه هر خام و جوياي نامي در گوشه و كنار شهر مي تواند براي خود مشق كند اما همه به نام انتخابات و مردم سالاري ما تمام مي شود.
ترديدي نيست كه تحزب زيرساخت اساسي و الزامي مردم سالاري و انتخابات است و در غياب يا ضعف چنين زيرساختي است كه در انتخابات منطقه و شهر اغلب خروجي رضايت بخشي نداريم. اگر مشاركت حداكثري صورت نگيرد و كانديداهاي صاحب نام و شناخته شده در عرصه نباشند تا با طرح مصالح و منافع جمعي چنين مشاركتي را موجب شوند، بايد واهمه داشت از انتخابات طايفه اي و قشري و انتخاب افرادي كه هرگز قادر به نمايندگي اكثريت مردم شهر نخواهند بود. بايد واهمه داشت از ميدان داري و مهندسي انتخابات شهر توسط زمين بازان و زمين خواران كه شوراي شهر را محلي براي تحقق آمال طمع كارانه خود مي دانند. بايد شناخت كساني را كه آلت دست برخي سرمايه دار « رأي خر» هستند و ممكن است در جامه ي كانديداي انتخابات شوراي شهر درآيند.
نياز اساسي شهرداري اهر ورود متخصصين و كارشناسان مجرب است و بايد كه چنين افرادي به عضويت شوراي اسلامي شهر هم درآيند. اگر اين مهم، دست نيافتني باشد و اگر افراد « اصلح » در ميان نبود، « صلاح » آن است كه بر كسان درستكار و با تقوا و دامن پاك توجه كنيم تا آن هايي نيايند كه چهار سال با شهرمان چون ملك خصوصي شان بازي كنند و « شورا» را بنگاه معاملاتي طايفه اي و باندي خود سازند.
يك آفت و مشكل ديگر اينجا هست. در اين مدت باقي مانده به انتخابات ممكن است كادر اداري شهرداري فرمان از بيرون بگيرند. فرماني كه به كانديداهاي انتخابات شوراهاي اسلامي و يا حاميان مالي آن ها وصل باشد. حتي ممكن است رابطه ي اداري و قانوني پيشين ميان شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر مخدوش شود و در اين حالت است كه مسئوليت بزرگي بر عهده ي شهردار است كه همت خود را در اين وقت بر سلامت شهرداري مصروف سازد.
منبع: برگرفته از وبلاگ یوخا-۱۰/۰۲/۹۲