Quantcast
Channel: ارسبارانیار / اهریار / ارسباران یار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1140

کشاورزی کلیبر به توسعه سطوح آبیاری تحت فشار نیاز دارد

$
0
0
با توجه به مزیت و ظرفیت‌های موجود در بخش کشاورزی منطقه و با استفاده از امکانات موجود، توسعه بخش کشاورزی با ایجاد اشتغال وافزایش بهره‌وری، به نحو شایسته‌ای منجر به تولید کمی و کیفی شود.

ایلنا:فرماندار کلیبر گفت: با توجه به اراضی مستعد کشاورزی در بخش‌های آبش احمد و مرکزی شهرستان به وسعت تقریبی70 هزار هکتار، اجرای سیستم‌های نوین کشاورزی، پوشش انهار ولاینینگ کانال‌های فعلی راهکار موثری در تداوم توسعه بخش کشاورزی این شهرستان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کلیبر، رضا زاهدنیا، درنشست کارگروه توسعه کشاورزی کلیبر با اشاره به لزوم استفاده بهینه از امکانات موجود، جهت تداوم و ارتقا سطح کمی و کیفی توسعه بخش کشاورزی گفت: با توجه به مزیت و ظرفیت‌های موجود در بخش کشاورزی منطقه و با استفاده از امکانات موجود، توسعه بخش کشاورزی با ایجاد اشتغال و افزایش بهره‌وری، به نحو شایسته‌ای می تواند منجر به تولید کمی وکیفی شود.

رئیس کارگروه توسعه بخش کشاورزی شهرستان کلیبر در این نشست همچنین از شرکت آب منطقه‌ای استان آذربایجان شرقی درخواست کرد مطالعات فنی واقتصادی و نیز امکان تأمین آب برای توسعه بخش کشاورزی شهرستان را از پتانسیل موجود، به ویژه سد مخزنی خدا آفرین انجام و ظرف مدت یک ماه به ستاد اجرایی شهرستان اعلام کند.

ارسلان هاشمی، مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان نیز در این نشست از عدم امکان تامین و تخصیص آب برای هشت هزار هکتار از اراضی شناسایی شده برای توسعه بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: تخصیص منابع آب به طرح‌های توسعه دام، طیور و صنعت، حمایت از آبزی پروری و بهبود و توسعه اراضی شهرستان و پشتیبانی از طرح‌های موجود و در حال اجرا از اولویت‌های آب منطقه ای در این شهرستان بشمار می‌رود.

غفورعبداللهی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این نشست، مبنای تصمیمات دولت در زمینه واگذاری اراضی برای ایجاد اشتغال را، تصمیمات کارگروه شهرستان براساس مصوب تفویض اختیارات به استان و شهرستان جهت تسهیل در امور اجرایی و سرعت بخشی به روند توسعه عنوان كرد.

در این نشست، همچنین مقرر شد جهادکشاورزی شهرستان با اجرای سیستم‌های نوین آبیاری تحت فشار، افزایش و توسعه پوشش انهار ولاینینگ کانال‌های فعلی، به میزان50 هکتار به مجموع اراضی آبی شهرستان افزوده و درکنارآن، آب مورد نیاز برای تمامی طرح‌های پرورش دام وطیور و صنایع تبدیلی وابسته به بخش کشاورزی نیز برابر تفاهم نامه استانی تأمین شود.

منبع: برگرفته از خبرگزاری کار ایران-۲۴/۰۲/۹۲


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1140

Trending Articles