اهر را به سمت توسعه و عمران سوق خواهيم داد
خبرگزاري آريا ؛دفترآذربايجانشرقي- شهردار شهر تاريخي اهر، گفت: با ايجاد دگرگوني در چهره شهر، اهر را به سمت توسعه و عمران سوق خواهيم داد تا بتوانيم رفاه عمومي را ايجاد نماييم.
به گزارش خبرنگار ما در تبريز؛ مهندس مصطفي شكري شهردار جوان شهر تاريخي اهر با اعلام مطلب فوق افزود: شهرداري اهر توجه به اولويت کاري در جذب سرمايه گذار بخش خصوصي، ايجاد درآمد پايدار براي شهرداري و با بررسي پتانسيل هاي بالقوه و تبديل اراضي موجود به تجاري با حمايت شوراي محترم شهر در جهت جهش عمراني و توسعه اي شهر حرکت مي کند که نيازمند تعامل شهروندان فهيم نيز هستيم.
بدون تعامل و همکاري شهروندان محترم هرگز نخواهيم توانست به سمت عمران و آباداني شهر اهر حرکت کنيم
وي افزود: بدون تعامل و همکاري شهروندان محترم هرگز نخواهيم توانست به سمت عمران و آباداني شهر اهر حرکت کنيم و سياستگذاري شوراي محترم و شهرداري نيز در راستاي ايجاد رفاه و آسايش عمومي براي مردم است و انصافا مردم شريف اهر نيز کمال همکاري را با خادمان خود در شوراي شهر و شهرداري دارند.
شهرداري آماده ارايه هرگونه خدمات ويژه براي حمايت از سرمايه گذاران عزيز مي باشد
شهردار اهر، با درخواست از سرمايه گذاران بخش خصوصي براي اجراي پروژه هاي مشترک عمراني، رفاهي، فرهنگي و ... در شهر اهر؛ تصريح کرد: سرمايه گذاران بازوان توانمند شهرداري در عمران شهري هستند و با حمايت بخش خصوصي شهر اهر به عنوان نگيني درخشان در منطقه ارسباران و آذربايجان تبديل شده و شهرداري آماده ارايه هرگونه خدمات ويژه براي حمايت از سرمايه گذاران عزيز مي باشد.
مهندس شکري، تاکيد کرد: در حال حاضر مطالعات اوليه سه پروژه مشارکتي بخش خصوصي توسط کارشناسان مجرب شهرداري صورت گرفته و در مرحله ارايه فراخوان جذب مشارکت بخش خصوصي قرار دارند که ظرف هفته آينده فراخوان آن در جرايد استان جاپ خواهد شد تا با مشارکت بخش خصوصي شاهد توسعه بيشتر شهر اهر باشيم.
شهروندان فهيم اهر شايسته بهترين ها هستند و شوراي اسلامي شهر و شهرداري تمام تلاش خود را براي ايجاد شهري آباد و توسعه به کار بسته است
وي با اشاره به اينکه بنده بر اساس اعتماد شوراي محترم از دي ماه سال 92 فعاليتم را براي خدمت به مردم اين شهر شروع کرده ام و معتقدم که « شهروندان فهيم اهر شايسته بهترين ها هستند و شوراي اسلامي شهر و شهرداري تمام تلاش خود را براي ايجاد شهري آباد و توسعه به کار بسته است»؛ خاطرنشان کرد: اصلاح مبلمان شهري، ساماندهي مبادي ورودي و خروجي که در 4 نقطه شهر از سمت ورزقان – مشکين – کليبر و تبريز در حال اجرا مي باشند، بهبود ترافيک شهري، احداث پروژه روگذر که در مرحله مطالعه اوليه قرار دارد، احداث 7 پارگينک عمومي که در مديريت جديد شهري محقق شده و در مرحله احداث و بهره برداري قرار دارند، احداث کمربندي غربي يا به عبارتي ديگر ايجاد رينگ شمالي و جنوبي، ايجاد اتوماسيون اداري که 90 درصد عمليات اجرايي آن به پايان رسيده و تا پايان امسال به صورت کامل به مرحله اجرا خواهد رسيد و اين امر موجب جلوگيري از اتلاف وفت شهروندان و از سويي شفاف سازي و تسهيل در امورات شهرداري را موجب شده و آسفالت ريزي معابر و کوچه ها و خيابان هاي شهر که در وضعيت نامناسب قرار داشتند تنها بخشي از عملکرد شهرداري اهر در مدت کوتاه تصدي بنده به عنوان شهردار اهر مي باشند.
بنده معتقدم که براي رسيدن به توسعه شهري ابتدا بايد به توسعه فرهنگي دست يافت
شهردار اهر، توسعه فرهنگي را لازمه توسعه شهري دانسته و ادامه داد: بنده معتقدم که براي رسيدن به توسعه شهري ابتدا بايد به توسعه فرهنگي دست يافت و بنده با همفکري اعضاي محترم شوراي اسلامي شهر از بدو شروع به فعاليت، با ايجاد معاونت فرهنگي و اجتماعي نسبت به احياي امور فرهنگي در شهر اقدام نمودم تا شاهد توسعه فرهنگي در شهر اهر باشيم.
مهندس شکري از امضاء تفاهم نامه همکاري شهرداري اهر با جهاددانشگاهي آذربايجان شرقي براي ايجاد خدمات آموزشي – فرهنگي و پزشکي شامل خدمات عمومي کلينيک درماني خبر داده و اظهارداشت: قسمتي از ساختمان فرهنگسراي شهرداري را به اين امر اختصاص داده ايم و عمليات احداث آن در حال انجام مي باشد و علاوه بر موارد ذکر شده، مرکز علمي و کاربردي جهاددانشگاهي نيز داير خواهد شد.
وي اجراي مسابقه شعر به ميزباني شهرداري اهر که از شبکه استاني سهند تبريز پخش شد، حضور عوامل مسابقه « محله ما » به دعوت شهرداري اهر که از شبکه جام جم سراسري پخش شد و بازتاب خوبي داشت، اجراي کنسرت سنتي و پاپ با حضور هنرمندان موسيقي پاپ و سنتي ايران براي ايجاد نشاط شهروندان در اهر، مرمت و نوسازي سينماي کنوني اهر و تبديل آن به مجتمع تجاري و رفاهي و ورزشي که در دست مطالعه مي باشد از اهم فعاليتها و اقدامات فرهنگي شهرداري اهر مي باشند.
افزايش سرانه فضاي سبز شهر اهر نيز در برنامه کاري شهرداري قرار دارد
شهردار اهر، توسعه فضاي سبز و ايجاد پارک جنگلي را از ديگر اولويتهاي شهرداري بيان کرده و بيان داشت: در اين راستا نسبت به کاشت نهال در پارکها، ايجاد فضاي سبز در محلات، چمنکاري و کاشت گل در سطح شهر و توسعه پارکها اقدامات لازم صورت گرفته و افزايش سرانه فضاي سبز شهر اهر نيز در برنامه کاري شهرداري قرار دارد.
مهندس شکري، ساماندهي گورستان هاي شهر را نيز از ديگر اقدامات مهم شهرداري اهر اعلام کرده و خاطرنشان ساخت: گورستان هاي شهر در وضعيت نامناسبي قرار داشتند و اين امر موجب نارضايتي شهروندان فهيم فراهم ساخته بود که با همفکري و پيشنهاد شوراي اسلامي شهر در مدت زمان کوتاهي نسبت به ساماندهي گورستان ها اقدام شد و رضايت مردمي را به دنبال داشت که هدف شهرداري و شوراي اسلامي شهر نيز رضايت مردم بوده و هست.
در راستاي خدمات مطلوب به مردم، نواحي يک و دو شهرداري اهر ايجاد شدند
شهردار اهر در خاتمه از ايجاد شهرداري نواحي يک و دو خبر داد گفت: با توجه به وسعت شهر و افزايش جمعيت شهري و نياز به جوابگوي به هنگام به مراجعات شهروندان محترم با تصويب شوراي اسلامي شهر و نظر مساعد مديرکل محترم شهري استانداري آذربايجان شرقي نواحي يک و دو شهرداري اهر ايجاد شدند که اميدواريم بتوانيم بيشتر و بهتر در خدمت شهروندان محترم باشيم.
معرفي شهر اهر
شهر اهر يکي از شهرهاي شمالي استان آذربايجان شرقي و مرکز شهرستان اهر است که به عنوان پنجمين شهر پرجمعيت استان محسوب ميگردد.
شهر اهر در ارتفاع 1360 متر از سطح دريا و در منطقهاي کوهستاني واقع شده و کوههاي شيور در شمال شرق، بزکش در جنوب و قاشقاداغ در جنوب شرق آن قرار گرفتهاست.
رودخانهٔ کيچيکچاي از داخل، اهرچاي از جنوب و عليرضاچاي و رنگولچاي از غرب اهر ميگذرند.
شهر اهر به پايتخت ورني ايران و شهر ادب و عرفان مشهور بوده و اين شهر مردان بزرگي همچون سردار سرلشكر شهيد حسن باقري افشردي به عنوان جوانترين فرمانده ايران در دوران دفاع مقدس، ستارخان سردار ملي، امير ارشد سردار بزرگ و بنام آذربايجان و ايران، دكتر قاسم خان اهري اولين چشم پزشک ايران، دکتر حسن اهري بنيانگذار مركز طب نوين كودكان ايران، كلنل محمدتقي خان پسيان اولين خلبان نامدار ايراني، علامه محمدتقي جعفري فيلسوف بنام قرن ايران زمين، استاد پروفسور آخوندي حقوقدان و پدر آئين دادرسي ايران، استاد پروفسور مدقالچي رياضي دان و چهره ماندگار رياضي ايران زمين دارد.
داشتن جنگلهاي سرسبز ارسباران بهشت گمشده ايران، مركز سكونت عشاير زحمت كش و سختكوش ايران، قطب دامداري و دامپروري ايران ( توليد گوشت قرمز )، قطب توريستي ايران با قلعه ها و دژهاي تاريخي و ديدني، بزرگترين باغ شهر منطقه با باغات آلبالو و به و سيب صادراتي و نمونه ايران مشهور به سيب قره قرمز و قطب صنعتي و معدني كشور با معادن طلا و مس و ... از ويژه گي هاي شهر اهر مي باشند.