Quantcast
Channel: ارسبارانیار / اهریار / ارسباران یار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1140

300 هزار تن کنسانتره در مجتمع مس سونگون تولید می شود

$
0
0

تبریز - ایرنا - مدیرعامل شرکت مس آذربایجان گفت: با راه اندازی فاز دو تغلیظ در مجتمع مس سونگون، سالانه 300 هزار تن کنسانتره در این مجتمع تولید می شود.

حسین نجاتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مجتمع هم اکنون با تولید 150 هزار تن کنسانتره در سال فعالیت می کند که با بهره برداری از فاز جدید این میزان به دو برابر افزایش می یابد.

وی راه اندازی کارخانه مولیبدن را از دیگر طرح های مجتمع مس سونگون برشمرد که به سرانجام رسیده و با تسریع در دیگر فعالیت ها بزودی شاهد راه اندازی طرح های ذوب و پالایشگاه نیز در منطقه خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت مس آذربایجان یادآوری کرد: دست یابی به اهداف یاد شده و بهره برداری از این طرح ها موجب توسعه منطقه و ایجاد اشتغال خواهد شد.

نجاتی با بیان اینکه بر اساس سیاست گذاری های شرکت مس آذربایجان، از راه اندازی صنایع پایین دستی در منطقه حمایت می شود، تاکید کرد: توسعه منطقه با همکاری تمام کسانی که دارای ذهنی خلاق، مستعد و علاقمند به سرمایه گذاری در بخش صنایع پایین دستی مس هستند، صورت می گیرد.

وی گفت: دید توسعه ای حاکم بر شرکت مس آذربایجان نیاز به حمایت همه جانبه تمام مسوولان استان و منطقه دارد.

نجاتی اضافه کرد: مجتمع مس سونگون یکی از بزرگترین مجتمع های مس کشور است که از مجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران جدا شده و به عنوان یک شرکت مستقل فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی یادآوری کرد: با به رسمیت شناخته شدن شرکت مس آذربایجان، مراد علیزاده با عنوان رییس هیات مدیره و علی مرتضی مجدفر، محمد تقی پاکزاد و علی حاج آقا زاده به عنوان اعضا هیات مدیره این شرکت انتخاب شدند.

مدیرعامل شرکت مس آذربایجان اظهار کرد: عمده فعالیت شرکت مس آذربایجان بر مجتمع عظیم مس سونگون اختصاص دارد.

نجاتی اضافه کرد: دیگر مجموعه های مس منطقه همچون معدن مس مزرعه در نزدیکی اهر، معدن در حال اکتشاف مسجد داغی در جلفا، معدن هفت چشمه در ورزقان و اندیس های معدنی در دیگر استان های شمالغرب کشور زیر نظر شرکت جدید مس آذربایجان فعالیت می کنند.

وی افزود: این شرکت در منطقه شمالغرب کشور اکتشاف، استخراج و فرآوری تولید مس و صنایع آن را پیگیری خواهد کرد.

نجاتی گفت: به صنایع مس باید با دید توسعه نگریست و تلاش، کوشش و همکاری تمام مسوولان منطقه و مقامات استان برای توسعه این صنعت ضروری است.

وی استقلال شرکت مس آذربایجان را در چارچوب کنترل و نظارت بیشتر بر درآمدها و هزینه های شرکت دانست و ادامه داد: باید امکان توسعه در خود استان بررسی شده و نظارت بر آن صورت پذیرد.

نجاتی اضافه کرد: این امر باعث می شود خدمات اجتماعی که باید در منطقه اتفاق بیافتد بهتر و با هماهنگی مدیران و مسولان منطقه صورت گیرد.

وی اظهار کرد: در چنین شرایطی مسوولان پاسخگوی توسعه و سرمایه گذاری هایی که از این پس صورت خواهد گرفت بوده و توسعه ها نیز متوازن تر و با مطالعات بیشتری انجام می شود.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1140

Trending Articles