فرماندار شهرستان اهر گفت: این شهرستان با وجود معدن مس مزرعه و مس سونگون در منطقه 10 هزار نفر بیکار تحصیلکرده دارد.
جاده اهر – تبریز یکی از جادههای پرتردد و حادثه خیز استان
وی افزود: با توجه به اینکه جاده اهر – تبریز یکی از جادههای پرتردد و حادثه خیز استان است با اجرای کمربندی شرق ضمن کاهش بار ترافیکی شهر اهر از تصادفات متعدد در این مسیر نیز کاسته میشود.
رئیس شورای اداری شهرستان اهر، همچنین از اختصاص اعتبار به مبلغ 30 میلیارد ریال به کمربندی غرب مسیر جاده ورزقان به معدن مس مزرعه خبر داد و افزود: با توجه به تأمین اعتبارات لازم از شهرداری به عنوان مجری این پروژه خواست در کمترین زمان ممکن با بسیج امکانات لازم در اجرای این پروژه تسریع شود.
وی، افزود: اجرای این پروژه باعث خواهد شد که کامیونهای سنگین و کمرشکن مس سونگون و معدن مس مزرعه به جای عبور از داخل شهر از کمربندی غرب عبور و مرور نمایند.
این مقام مسئول، همچنین یکی دیگر از خواستههای مردم منطقه را اختصاص اعتبارات بیشتر به پروژه بزرگراه اهر – تبریز و تسریع در اجرای آن اعلام کرد و افزود: انتظار داریم مسئولان کشوری و استان با توجه به حادثه خیز بودن این جاده و انتظار نزدیک به یک دهه مردم منطقه در اجرای قطعات اول و سوم تسریع و قطعه دوم نیز در کمترین زمان به پیمان واگذار شود که این قطع نیز فعال شود.
کم لطفیهای شرکت مس در عدم تحقق اجرای خط دوم و توسعه معدن مس مزرعه
رئیس کمیته برنامهریزی شهرستان اهر همچنین به دو پروژه مهم اشتغالزای شرکت مس در منطقه نیز اشاره کرد و ضمن انتقاد از کم لطفیهای شرکت مس در عدم تحقق اجرای خط دوم و توسعه معدن مس مزرعه و آهک هیدراته اهر، گفت: متأسفانه با وجود دستورات صریح و انعقاد تفاهمنامه در سال 90 همایش فرصتهای سرمایهگذاری برای اجرای این دو پروژه تاکنون اقدام عملی در اجرای آن صورت نگرفته و نارضایتی مردم و مسئولان منطقه را فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان اهر با بیش از ده هزار نفر بیکار تحصیلکرده در مقاطع، گرایشها و رشتههای مختلف و نبود فرصتهای اشتغال در منطقه راهاندازی این دو پروژه بزرگ ملی میتواند در اشتغالزایی و ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری نقش مهمی را ایفا کند گفت: انتظار داریم مسئولان کشوری و استانی با پیگیری موضوع در حل مشکل این دو پروژه اقدام عاجل کنند.