يكی از فرمايشات و مطالبات مقام معظم رهبری مبنی بر اهميت دادن به پيشكسوتان و قهرمانان قرآنی كشور است قهرمانان قرآنی كشور نيز بايد همچون قهرمانان ورزشی به روی سكوی افتخار بروند و ارزش واهميت فعاليت آنان مشخص شود، در صورتی كه اين امر در جامعه كنونی كمتر مورد توجه قرار گرفته است.
ديگر مطالبه رهبر كبير انقلاب كه تربيت 10 ميليون حافظ كل قرآن كريم است، آموزش و پرورش با راهاندازی مدارس قرآن گام مؤثری در اين راه برداشت. تربيت 10 ميليون حافظ كل قرآن كريم سبب تربيت نسلی میشود كه فكر و عمل قرآنی خواهند داشت و اداره امور جامعه را نيز به درستی بر عهده خواهند گرفت.
داستان زندگی حضرت يوسف(ع) مجموعهای آموزشی برای مديران جامعه است نحوه برخورد حضرت يوسف(ع) با مردم، مديريت شهری، آيندهنگری، تعامل با مؤمن و كافر، همراهی با ضعفا، مشورت و استفاده از نظرات ديگران در تصميمگيریها، يكهتازی نكردن و .. كه در داستان زندگی حضرت يوسف به وفور مشاهده میشود بايد در دستور كار مديران برای مديريت ايدهآل شهری قرار گيرد.
داستان سليمان نبی(ع)، حضرت يونس(ع) و قوم عاد و ثمود از ديگر داستانهای عبرتآموز قرآن كريم برای بهرهگيری در مديريت شهری است، مديران جامعه میتوانند با الگوپذيری از قطرهای از صبر و بردباری حضرت ايوب(ع) به موفقيتهای چشمگيری دست پيدا كنند.
مسئولان و عموم مردم جامعه به تدبر و تعمق در آيات كلامالله مجيد توجه کنند، در قرآن كريم بارها به تفكر و تدبر در اين آيات الهی سفارش شده است. دوری از اين آموزههای قرآنی سبب تصميمگيریهای اشتباه و مديريت ناصحيح خواهد شد.
منبع: گلچین شده از خبرگزاری قرآنی ایران-۰۱/۱۱/۹۰