Quantcast
Channel: ارسبارانیار / اهریار / ارسباران یار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1140

چه کسی شهردار کلیبر می شود؟

$
0
0

در حالی که تقریبا دو نیم ماه از زمان اعلام نتایج چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر کلیبر گذشته است وچند روز  دیگر تا زمان آغاز فعالیت رسمی این شورا باقی است، رایزنی ها برای مهمترین و تاثیرگذار ترین تصمیم شورای شهر یعنی انتخاب شهردار ادامه دارد.

 شنیده ها حاکی است در این بازه زمانی  جلسات مختلفی میان اعضای شورای شهر شکل گرفته و رایزنی ها در مورد انتخاب شهردار و رئیس شورای شهر به شدت جریان دارد.

 به نظر می رسد به دلیل اختلاف نظرهای موجود در میان اعضای شورا به دلیل کاهش رای در اکثریت(3+2)، احتمال سپرده شدن مسئولیت شهرداری کلیبر به یکی از این 5 نفر به کمترین مقدار و یا صفر رسیده است.

پیشتر در روزنامه مکیال، صفحه خبری سئحراما نام هایی چون سردار اسحاق علمی به گوش رسید. این سردار بازنشسته که مدرس دانشگاه نیز می باشد ساکن کلیبر نبوده و به دلیل بازنشستگی و برخوردار نبودن از ضوابط موجود برای شهردار شدن شانس خود را از دست داد. البته برخی خبرها نیز به گوش رسید که آقای علمی خود از این موضوع بی اطلاع بوده و در صورت برخوردار بودن شرایط موجود نیز هیچ علاقه ای  برای فعالیت در شهرداری نداشته است.

 برخی ها نیز  از نام هایی چون امیر قصابی خبر می دادند. آقای قصابی که از تحصیلات خوبی نیز برخوردار می باشد فقط در حد نام عرضه اندام کرده اند و گویا شوراها هیچ تماسی با ایشان نگرفته و برنامه نیز نخواسته اند.

 البته در این میان هر از گاهی شنیده می شد که شوراها در جلسات خود با مشاورانشان نامی از سهراب شادمند نیز به میان آورده اند ولی به دلیل هم غافله نبودن ایشان با آقای مهندس از همان اول نام آقای شادمند خط خورده است.

 اما پس از همه این گزینه ها نام میر حسین سیدی مطرح شد و گویا آخرین گزینه شوراها ایشان بوده است. آقای سیدی هم اکنون در دانشگاه جلفا به همراه دکتر رحیمی رییس سابق دانشگاه کلیبر حضور دارند و قبلا در دوره ریاست دکتر رحیمی بعنوان معاون پژوهشی دانشگاه کلیبر مشغول بکار بوده اند که به دلیل برخی اختلافات موجود با نماینده شهر بهمراه رحیمی از کلیبر رخت بسته و راهی جلفا شدند.

 این گزینه که با اهداف و عقاید 3 نفر از پنج نفر شوراها نزدیکی دارد گویا آخرین گزینه می باشد، و خبرهای رسیده به ما نیز نشان از علاقه آقای سیدی برای شهردار شدن می باشد.

 اما شوراها پس از دیدار با نماینده کلیبر دو گزینه دیگر نیز برای شهردای معرفی کرده اند. یکی از این گزینه ها داور طالبی شورای شهر کلیبر در دوره سوم می باشد، ایشان که مدرس دانشگاه و فوق لیسانس فیزیک می باشند علارغم کاندید شدن برای دوره چهارم شوراها نتوانست اعتماد مردم را جلب نمایند و این نشان از عدم مقبولیت ایشان در بین مردم می باشد. آقای طالبی که خود خبر از تماس شوراهای جدید برای معرفی ایشان به سمت شهرداری را می دهند گویا جرعه زهر را از قبل نوشیده و در همان لحظه اول از عدم تمایل خود برای شهردار شدن سخن به میان آورده است.

 و در آخر شوراها پس از بررسی همه گزینه، به آقای امید شهردار سابق کلیبر نیز نیم نگاهی کرده اند،

 آقای امید علی رغم همه اظهار نظرهای مردم با توجه به کارنامه نچندان قابل قبول اش گویا یکی از گزینه های شهرداری می باشد.

 اما در این اواخر رابطه گرم شوراهای جدید با آقای اسداله امانی یکی از اعضای شورای دوره سوم شک و شبهه هایی را در میان مردم بوجود آورده است. آقای امانی که به حق از فعالترین و مردمی ترین اعضای شورای دوره سوم بودند شاید یکی دیگر از گزینه های شهردار آینده باشد.

 اما آنچه از درجه اهمیت بیشتری نسبت به انتخاب شهردار برخوردار است شکل گیری اجماعی فراگیر و بدور از خودمحوری ها و جناح گیری هاست. همگان بر این واقعیت صحه می گذارند که انتخاب شهردار و هیئت رئیسه با اجماع اکثریت اعضای شورا و بدون توجه به دستورات هدف دار برخی افراد می تواند باعث بوجود آمدن  بهترین شرایط در امر خدمتگذاری گردد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1140

Trending Articles