به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، در سال 91 با حضور استاندار سابق و مسئولان استانی و محلی در مراسمی، کارخانه کمپوست شهرستان اهر به عنوان دومین شهرستان صاحب کارخانه کمپوست در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد اما این افتتاح دوام نیاورد و به علت مشکلات به وجود آمده بین سرمایه گذار و شهرداری که 70 درصد مشارکت از آن سرمایه گذار و 30 درصد مشارکت از آن شهرداری اهر است، از اواخر سال 92 به تعطیلی کشانده شد.
برای احداث این کارخانه هفت خوان رستم پشت سر گذاشته شد و با پیگیری مسئولان وقت به بهره برداری رسید اما از یکسال پیش ساختمان های احداثی و کارخانه اصلی کمپوست و دستگاه های آن به حال خود رها شده است و بعضی از آنها در حال از بین رفتن بودخ و شاید برای راه اندازی دوباره آن نیز باید هزینه زیادی شود.
زباله های تولیدی شهر اهر قبل از افتتاح این کارخانه و همچنین بعد از تعطیلی این کارخانه در خارج از شهر دفن می شود و بعضی از زباله های تولیدی از جمله پلاستیک های کیسه هنگام وزش باد به اطراف پخش شده و حتی بوی نامطبوع زباله ها در ایام تابستان برای شهروندان مشکلاتی به وجود می آورد، لذا راه اندازی مجدد کارخانه کمپوست اهر ضرورت دارد.
برای حل مشکلات این کارخانه با تصمیم فرماندار شهرستان اهر مسئولان ذیربط در محل کارخانه کمپوست حضور یافتند تا از نزدیک مشکلات را بررسی و دستورات لازم صادر شود.
عابدی، ضمن بازدید میدانی از کارخانه در جلسه ای که با حضور سرپرست شهرداری اهر، سرمایه گذار، مسئولان محیط زیست، بانک ملی، بهداشت و درمان و یک عضو از شورای شهر تشکیل شد گفت: باید بدون فوت وقت در اولین جلسه شورای شهر و با ورود جدی شهرداری تکلیف این کارخانه تعیین شود و با توافق سرمایه گذار و شهرداری نسبت به راه اندازی مجدد این کارخانه اقدام شود.
فرماندار شهرستان اهر، گفت: امروز سلامتی شهروندان یکی از اولویت هاست و یکی از راههای که می تواند سلامت شهروندان را تضمین کند بازیافت زباله های تولیدی است که کارخانه کمپوست می تواند این کار را انجام دهد.
ما هم امیدواریم با حل مشکلات شاهد انتقال زباله های تولیدی یا همان طلای کثیف به این کارخانه و بازیافت آن باشیم و شهرمان بیش از پیش چهره زیبا داشته باشد و یک روز خبر راه اندازی مجدد کارخانه کمپوست شهرستان اهر را اطلاع رسانی کنیم .